Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Koji kabriolet kupiti  (Posjeta: 2897 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ManuelB

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Gilera runner 50
Koji kabriolet kupiti
« : 23 Srpanj, 2013, 20:21:34 »
pozdrav

trszim neki kabrio ili roadster do cca 10.000 € u sto boljem stanju

bilo bi dobro da ima elektricni krov i nesto opreme tipa koza ili sl

za sada mi je favorit mazda mx5, vw eos ili bmw e36 i z3

nisam nikad vozio cabrio, jel velika razlika izmedu coupea il limuzine? i na sta pripazit kod kupovine

hvala!

Offline logitech

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: runner 50
Odg: Koji kabriolet kupiti
« Odgovori #1 : 23 Srpanj, 2013, 20:59:11 »
Prva stvar   ne kupuj pežolu  cc niti jednog jer su sve kršine jos pogotovo ako imaju    slabiju masinu  od 1.6  jer je auto nenormalno tesko  i da bi se pomakao s mjesta  moras ga klat a onda ti potrosnja ide debelo priko 10 .
E36 do 10 k eura hmmmm?  moj savjet ti je da uzmes  e 46  i po mogucnosti da je dizel.
Mazda mx  5  nezam za nove ali frend mi ima prvu mx i  stvarno je okretna zvjerka  i super za agresivniju voznju.
o eosu nemam pojma ali izgleda sasvim uredno ..sminka  :toothy10:
Jesili razmislja  o hondi s 2000 (znam da je neces nac za 10 ali moga bi  naletit na koju  za 12-13)

Povise sam ti naveo da  ne uzimas ispo 2.0  jer svi ti kabrioleti imaju  dole pojacanje  radi prevrtanja  i odma mozes zaboravit  na zadnji klupu  jer iza nema bas dosta mista za sidit na duzim putovanjima..
 Dobra stvar ti je  ako to auto ima  mrezicu  za zastitu od vjetra jer ce te cesto bolit glava  i mozes imat problema s usima.
Za tvoju korist  taj auto za koji se se odlucio odvedi ga na pregled da mu se  spoji racunalo i  nek ti ga pregledaju  strucnaci jer  ako kupis auto koje je bilo prevrnuto ili  imalo prometnu vecu   tesko ces sredit da ti krov nepusta vodu.  :icon_thumright:

Offline veruda

• forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • Mjesto: pula
  • Moj Skuter: fly 125 ie 3v
« Odgovori #2 : 23 Srpanj, 2013, 21:04:48 »
ovo je bila moja miata 1,8 i mogu ti reći samo pozitivne dojmove. osim nje sam vozio i z3 sa sličnim motorom ali je mazda puno zabavnija ali i opasnija. jednostavno nije pitanje dali ćeš se sprašiti nego je samo pitanje kada  :icon_biggrin:

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
Pula Über Alles

Offline Josip-98

• maxi forumaš
« Odgovori #3 : 23 Srpanj, 2013, 21:08:19 »
Izaberi miatu otac me provoza u njoj nekidan bas auto stvara pozitivnu energiju 1.8 motor vjetar u kosi bas se izgustas a mogu ti priznat da oce i zaplesat zadnjin krajen

Offline Aleksandar

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: C650 Sport, T-Max560
« Odgovori #4 : 23 Srpanj, 2013, 22:10:17 »
Od francuskih CC-a bi ja gledao 308 cc al on debeeelo prelazi 10.000€ (iako to za mene nije cabrio jer pravi cabrio mora imat platneni krov) i benzinski motor.. Dizel cabrio, katastrofa. Vozio se o E46 330Cd cabrio i katastrofa slusat brundanje sa spustenim krovom. Je da manje trosi al kod cabria je potrosnja nebitna a uzitak voznje najbitniji. E36 su vec isto stare isluzene krame vecinom, kao i z3..

Sto se tice metalnog krova, u 9 od 10 slucajeva pusta na mjestima di se sklapa dok platneni krov jaaako rijetko pusti, i to jedino ak je neki stari auto. Pogledaj dobro stanje krova, stanje škara,brtvi krova, dal posudica ima dovoljno ulja za krov..ostalo sve kao i na "normalnom" autu..

Evo moja cura prodaje svoj BMW

Skupi još malo para i dogovorimo se  :laughing7:  i imas garantirano pouzdan, jak i odrzavan auto

http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-3-cabriolet-330ci-automatik-oglas-8436001