I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ima to negdje na forumu.ajd nabaci slike kad ga ispoliaras.jesi probao ramu polirati?
sviđa mi se sam bi ja jos tablicu obavezno ispod repa jer ovak mi nije bas nes dekl ofarbao u crno ili ispolirao bocnu nogaru i neku fency gljivu
vjerovatno ću i ramu polirati!
Citat: dino gp1 - 01 Studeni, 2008, 16:25:09vjerovatno ću i ramu polirati!Jel ti znas koliko tu ima posla? skinit plastike, rezervar sve......
Ja sam sebi isto skinuo taj zadnji dio, ali sam si napravio od postojecih plastika u repu - zmigavce sa zutim LED diodama 3700mcd, ali sa samo 22 stupnja vidljive svjetlosti, tako da sam ih malo pobrusio/matirao sa smirglom da se vidi iz vecih kuteva... Kad bude vremena budem napravio ponovno sa nekim sirokokutnim ledicama.
Citat:Ja sam sebi isto skinuo taj zadnji dio, ali sam si napravio od postojecih plastika u repu - zmigavce sa zutim LED diodama 3700mcd, ali sa samo 22 stupnja vidljive svjetlosti, tako da sam ih malo pobrusio/matirao sa smirglom da se vidi iz vecih kuteva... Kad bude vremena budem napravio ponovno sa nekim sirokokutnim ledicama.Aj jel mozes malo bolje objasnit postupak spajanja led dioda jer bi i ja napravio istu stvar na svom gp1 250cc
haha bio sam kod pravog servis majstora i sad vise nije FUS tanananana
Gp1 250 styling
Šta pitaš black-roxa ili mene