Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Nesto kucka u deklu imam peugeot vivacity
kurbla nemoze kuckat nego se to onda cuje koda brusis,moze se dogodit da uvati krblu jedan dan i sve pukne
mozda je radilica dobila lufta,variomat...probaj bez dekla
Pogledaj ventilvar da se nije raspao onaj lim šta se drzi na njemu na 3 mjesta! Imao sam prilike to vidjet,baš lupka... jel ti lupa kad je hladan ili i zagrijan?
Citat: marac90 - 22 Srpanj, 2013, 00:24:46Pogledaj ventilvar da se nije raspao onaj lim šta se drzi na njemu na 3 mjesta! Imao sam prilike to vidjet,baš lupka... jel ti lupa kad je hladan ili i zagrijan?Moze biti to ono u sredini malo da kad ga uzmem u ruku osjetim, a ne znam nisam primjetio, lupka stalno ja mislim
Citat: Makaveli1902 - 22 Srpanj, 2013, 00:26:29Citat: marac90 - 22 Srpanj, 2013, 00:24:46Pogledaj ventilvar da se nije raspao onaj lim šta se drzi na njemu na 3 mjesta! Imao sam prilike to vidjet,baš lupka... jel ti lupa kad je hladan ili i zagrijan?Moze biti to ono u sredini malo da kad ga uzmem u ruku osjetim, a ne znam nisam primjetio, lupka stalno ja mislimPogledaj to opet pa vidi dal je fixno ili se klima probaj mrdat ttaj limic s perima za hladjenje gore dole pa javi...
Ako je zvuk kao da nesto udara u neki lim i ponavlja se svake 3-4 sec onda odvrni deklo skroz i prekledaj sve zupcanike i sarafe tamo jesuli na svome mjestu.Meni je tako kuckalo na F act-u i onda odjednom motor nije htio da pali sve sam to rasklopio i naisao na saraf koji bi trebao da drzi te zupcanike,nemoj mi zamjerit neznam kako se to zove,on mi je sapao i kako bi ja gas on bi skakutao i pravio buku a nije samo to problem vec vremenom su mi se svi ti zupcanici raspali jer nisu bili na svom mijestu letali su tamo vamo.Pregledaj to dobro moze da ti razvali cijeli motor to kuckanje