Općenito > Propisi
naknada za ozljede nakon prometne, info mi treba!
TomTomislav:
I istom smo košu,ja cekam vec 1,5g presudu,bio sam dao iskaz,sve mi ide na 50% 50%...Rekao mi odvjetnik kaj god da je 50% moram dobit.
Meni procjenjeno 29500kn,a ovaj drugi mislim da 3000kn.
Vozili smo selskom cestom gdje je jedan trak,lik mi došao u zavoju po mojoj strani odnosno bankina,pi*darije,jednostavno nemam zivaca,dao sam slučaj odvjetniku.
giannelli:
--- Citat: daRio - 19 Srpanj, 2013, 21:06:25 ---
Ako si iz Zg imam čovjeka za to a sa druge strane jedan razgovor tj pravni dsavjet je besplatan a maher o tome zna više od svih nas.
U svakom većem gradu postoji ekipa koja se time bavi pa mislim da trebaš pravni savjet,uostalom on može doći do te izjave i dokumenata do kojih ti ne možeš a mogu utjecati na presudu.
--- Kraj citata ---
nazalost nisam, tako reči bas suprotno. iz Dubrovnika.
@Tom, a tudji nemar, meni je covjek na raskrizju preprijecio put, tj poceo se bez zmigavaca polukruzno okretat, no to se nebi desilo da se nije prvo dao desno, meni je izgledalo kao da ce se prestrojit u desnu traku kad odjednom naglo skrene u ljevo, i preprijeci mi put ni reagirat nisam stigao, bez kocenje njemu u prednji ljevi kraj.
google maps, to je znaci tocno to krizanje.
on je ovaj crveni, vidi se kako se na pocetku krizanja dao desno, ja sam ovaj plavi, kad sam vidio da se poceo polukruzno okretati krenuo sam ga zaobic ljevo, no kasno me vidio.
nista otici cu se posavjetovati sa odvjetnikom. :dontknow:
3alfa3:
za odstetu u vezi ozlijeda OBAVEZNO odvjetnik
ivanm:
tako je, bez njega ništa nećeš dobit.. bio si u prekršaju jer si preticao u križanju.
daj odvjetniku i pripremi se na čekanje, ja čekam već 2.5 godine.. bio u međuvremenu na vještačenju, kod doktora, itd..
balki:
Nevezano na krivicu bi dodao dio vezan na krsenje s tudjim motorom- bez obzira ko je kriv ti bi morao frendu odma rjesit motor (popravit ili ga otkupit od njega) pa onda da ti cekas pare od osiguranja i sl...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju