Općenito > Propisi

naknada za ozljede nakon prometne, info mi treba!

(1/4) > >>

giannelli:
naima krajem petog mjeseca sam imao prometnu nezgodu, nebitno sad kako i što, ugl ukoliko ne  optuze njega da je kriv doci ce eventualno do 50:50 situacije.

sad posto sam skrsio tudji motor, zanima me koja je procedura dobivanja odstete.
znam.. treba cekat da se ljecenje privede kraju, naime slomio sam kljucnu kost na 4 dijela, polako se blizi kraj oporavka sto se tice bolnice.

trebam li cekat rijesenje krivice od suda? mogu li to bez vlasnika skutera? kako ide procedura?

daRio:

--- Citat: giannelli - 19 Srpanj, 2013, 20:39:49 ---naima krajem petog mjeseca sam imao prometnu nezgodu, nebitno sad kako i što, ugl ukoliko ne  optuze njega da je kriv doci ce eventualno do 50:50 situacije.

sad posto sam skrsio tudji motor, zanima me koja je procedura dobivanja odstete.
znam.. treba cekat da se ljecenje privede kraju, naime slomio sam kljucnu kost na 4 dijela, polako se blizi kraj oporavka sto se tice bolnice.

trebam li cekat rijesenje krivice od suda? mogu li to bez vlasnika skutera? kako ide procedura?

--- Kraj citata ---

Pošto imaš jako puno pitanja i nedoumica a vidim da bi se mogao i naći u problemima jedilo kvalitetno riješenje je odvjetnik koji se bavi isključivo prometnim nezgodama.

TomTomislav:
Na koliko je precjenjena steta tebi ?

Imao si vozačku i sve?

giannelli:
@ daRio, mislis da je ovo slucaj za odvjetnika? iskreno ne znam kakvu je izjavu on dao, no neovisno o tome, i dalje bi trebao imat pravo na naknadu, barem tako mislim.

@Tom, imao sam vozacku i kacigu, u policijskom zapisniku pise steta skutera 5000kn, njemu steta na autu takodjer 5000kn, procijenjeno od strane policije. za mene je pisalo samo teske tijelesne ozlijede. :dontknow:

daRio:

--- Citat: giannelli - 19 Srpanj, 2013, 21:02:20 ---@ daRio, mislis da je ovo slucaj za odvjetnika? iskreno ne znam kakvu je izjavu on dao, no neovisno o tome, i dalje bi trebao imat pravo na naknadu, barem tako mislim.

--- Kraj citata ---

Ako si iz Zg imam čovjeka za to a sa druge strane jedan razgovor tj pravni dsavjet je besplatan a maher o tome zna više od svih nas.
U svakom većem gradu postoji ekipa koja se time bavi pa mislim da trebaš pravni savjet,uostalom on može doći do te izjave i dokumenata do kojih ti ne možeš a mogu utjecati na presudu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju