Ostalo > Svijet računala i mobitela
GTA V
FeZox-team:
jb svi ste mi neki okorjeli igraci na dzoistik platformama
PC majka gaminga, zato jedino cijenim Ubisoft igre jer se baziraju na PC
giannelli:
jeftinije kupit konzolu nego high end kompjuter. :dontknow: igranje u dvoje :dontknow:
shadow:
--- Citat: giannelli - 19 Srpanj, 2013, 12:39:49 ---jeftinije kupit konzolu nego high end kompjuter. :dontknow: igranje u dvoje :dontknow:
--- Kraj citata ---
pa ti placaj i kupuj igre.Za xbox one i ps4 nece biti dosta vremena modova za igre itd. kupi pc skini utorrent i lupaj :toothy12: :toothy12:
giannelli:
pa nije da bi kupio xbox1 ili ps4, svi se oni bore protiv piratstva u ovo doba.
gledao sam xbox360elite. uzeo bi mozda i komp, samo komponente, taman mi je crklo napajanje.
al ne kuzim se ja u to, znam da nije tema s tom temtikom, ali zadnji put kad sam slgao komp za igrice bila je grafa nvidia sa 256mb vrh vrhova :toothy3:
pa ao se kome da sibnut setup rado cu ga uzet u obzir, komponenete iskljucivo sa links.hr
shadow:
--- Citat: giannelli - 27 Kolovoz, 2013, 13:29:13 ---pa nije da bi kupio xbox1 ili ps4, svi se oni bore protiv piratstva u ovo doba.
gledao sam xbox360elite. uzeo bi mozda i komp, samo komponente, taman mi je crklo napajanje.
al ne kuzim se ja u to, znam da nije tema s tom temtikom, ali zadnji put kad sam slgao komp za igrice bila je grafa nvidia sa 256mb vrh vrhova :toothy3:
pa ao se kome da sibnut setup rado cu ga uzet u obzir, komponenete iskljucivo sa links.hr
--- Kraj citata ---
javi se na pp sa budzetom i ostalim stvarima ja ti slozim.Nemoj link jer su najskuplji. Adm,centro,futura... salju pouzecem :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju