Ostalo > Svijet računala i mobitela
GTA V
tommy:
i ja sam čuo loši stvari o one-u, ja ću uzet 360 elite.
Lumpri:
ja sam pljunuo 1000€ za kučište kompjutera tj kompjuter s kučištem bez monitora i dodatne opreme (dobro ajd ja i slomio staroga da pripomogne da uzmemo novi kompjuter) zbog fuking gta 4 kojeg san igra 2 miseca...budala...a što se tiče san andreasa tu san iga 4-5 godina šta singl šta multy player i to mi je najgora greška u životu jer sna bija stalno na kompu i leđa iskrivija...nikad više...šta se tiče gta 5 ako bude ovaj komp namjenjen za gta 4 tija pri mit i gta 5 (ako izađe za pc) provaču čisto da vidin šta je ali više mi ne pada napamet kačit se za te igre...konzole su mi čista glupost stavija bi na njih vremenki limitator korištenja hehe nema od toga ništa dobroga
ne kažem da je loše koji put se zabavit al to zna otič u krajnost
MarinM:
Ma igra ce bit predobra,jedva cekam da izadje :toothy3: Grad oooogroman, samo me zanima kako ce se auti razbijat posto nigdje nije prikazano.nece valjda sjebat nesto
tommy:
--- Citat: Lumpri - 18 Srpanj, 2013, 22:55:14 ---ja sam pljunuo 1000€ za kučište kompjutera tj kompjuter s kučištem bez monitora i dodatne opreme (dobro ajd ja i slomio staroga da pripomogne da uzmemo novi kompjuter) zbog fuking gta 4 kojeg san igra 2 miseca...budala...a što se tiče san andreasa tu san iga 4-5 godina šta singl šta multy player i to mi je najgora greška u životu jer sna bija stalno na kompu i leđa iskrivija...nikad više...šta se tiče gta 5 ako bude ovaj komp namjenjen za gta 4 tija pri mit i gta 5 (ako izađe za pc) provaču čisto da vidin šta je ali više mi ne pada napamet kačit se za te igre...konzole su mi čista glupost stavija bi na njih vremenki limitator korištenja hehe nema od toga ništa dobroga
ne kažem da je loše koji put se zabavit al to zna otič u krajnost
--- Kraj citata ---
ko da sebe gledam, izgubiš svaku komunikaciju sa svijetom oko sebe, popustiš u školi... a što se tiče kičme bila bi mi po 90° s nogama da se nebavim sportom.
:uff: gore od droge :sad149:
giannelli:
potpis ovo sto lupri čapri. :notworthy:
inace sam zagrizen gran turismo fan bio, ali malo sam na youtube gledao forza 4 za xbox, i definitivno ove zimske praznike provodim uz xbox 360 uz forzu online cekajuci gta 5 :glasses9:
je da stvara ovisnost, ali nema mi zimi kad pljusti kisa nista draze nego ujutro nakon dorucka sjest i igrat gta, prelazeci misije, preskocit rucak, kasno popodne nesto pojest i do navecer dok ne mozes gledat na oci pa ona iduci dan opet izjutra nataste. :laughing7:
onda kad predjem igru bude mi zao sto je gotovo itreba se vratit u realnost. :laughing7:
al zato xbox ima online podrsku. :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju