Ostalo > Svijet računala i mobitela
GTA V
tommy:
gameri šta kažete na novi GTA ? meni izgleda premoćno :jerk: trebao bi se realizirat u rujnu, jedva čekam, od danas štedim za novi xbox :headbang:
nomad:
ako ne bude bilo za PC badava im sve, ja se na konzoli patit necu.
anabellas:
--- Citat: nomad - 18 Srpanj, 2013, 15:35:52 ---ako ne bude bilo za PC badava im sve, ja se na konzoli patit necu.
--- Kraj citata ---
haha tocno to. ;D no aim no fun
nomad:
i ako bude za PC vjerovatno ce je samo portat ko i cetvorku pa ce im trebat jedno godinu dana da igra bude upotrebljiva.
imao sam skoro sve kozole do sad, i na kraju price uvijek je samo nogomet bio aktualan,
PS3 sto sam kupio nikad necu prezalit,
krepao laser nakon garancije i sad stoji u ormaru i tiho me podsjeca da mi nikad vise takva glupost ne padne na pamet. :)
anabellas:
--- Citat: nomad - 18 Srpanj, 2013, 15:49:21 ---i ako bude za PC vjerovatno ce je samo portat ko i cetvorku pa ce im trebat jedno godinu dana da igra bude upotrebljiva.
imao sam skoro sve kozole do sad, i na kraju price uvijek je samo nogomet bio aktualan,
PS3 sto sam kupio nikad necu prezalit,
krepao laser nakon garancije i sad stoji u ormaru i tiho me podsjeca da mi nikad vise takva glupost ne padne na pamet. :)
--- Kraj citata ---
ma PC je meni bog za igre, a konzola prije x-box nego ps, s neta skidas igre i przis nema originala :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju