Ostalo > Svijet računala i mobitela

GTA V

(1/4) > >>

tommy:
gameri šta kažete na novi GTA ? meni izgleda premoćno  :jerk: trebao bi se realizirat u rujnu, jedva čekam, od danas štedim za novi xbox  :headbang:

nomad:
ako ne bude bilo za PC badava im sve, ja se na konzoli patit necu.

anabellas:

--- Citat: nomad - 18 Srpanj, 2013, 15:35:52 ---ako ne bude bilo za PC badava im sve, ja se na konzoli patit necu.

--- Kraj citata ---

haha tocno to.  ;D no aim no fun

nomad:
i ako bude za PC vjerovatno ce je samo portat ko i cetvorku pa ce im trebat jedno godinu dana da igra bude upotrebljiva.

imao sam skoro sve kozole do sad, i na kraju price uvijek je samo nogomet bio aktualan,
PS3 sto sam kupio nikad necu prezalit,
krepao laser nakon garancije i sad stoji u ormaru i tiho me podsjeca da  mi nikad vise takva glupost ne padne na pamet. :)

anabellas:

--- Citat: nomad - 18 Srpanj, 2013, 15:49:21 ---i ako bude za PC vjerovatno ce je samo portat ko i cetvorku pa ce im trebat jedno godinu dana da igra bude upotrebljiva.

imao sam skoro sve kozole do sad, i na kraju price uvijek je samo nogomet bio aktualan,
PS3 sto sam kupio nikad necu prezalit,
krepao laser nakon garancije i sad stoji u ormaru i tiho me podsjeca da  mi nikad vise takva glupost ne padne na pamet. :)

--- Kraj citata ---

ma PC je meni bog za igre, a konzola prije x-box nego ps, s neta skidas igre i przis nema originala :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju