Tehnički kutak > Tuning skutera
Xenon HID H8 svijetla!?
gun_rider:
ma koji to ima 55W žarulju? pogotovo 50ccm koji sa namotaja daju valjda 70-80W ::)
imaš 55W one pilips blue wizion white vižn wanna be xenon žarulje i to...ja još nsian vidia normalnu žarulju 55W :icon_scratch:
Benjamin:
onda neznam di si gledao..na skorosvakom autu su ti 55w
na skuterima su vise manje 35w
mrcina:
benji on ti aludira na skutere do 50ccm a ne na aute.
niti jedan doslovno niti jedan skuter od 50ccm nemože držati dovoljnu struju za filanje akumulatora, svječicu,cdi, te halogenku., ili bu krepala halogenka ili buju krepali navoji od preopterečenja a usto navoji nemogu isporučiti dovoljno struje za tu žarulju.
što se tiče xenona istina to bi radilo ako drito spojiš na aku ali opet fuckin ALI kako dugo če zdržati taj aku jer opet neide filanje akua dovoljno.
ako usporedimo halogenke i xenonke plus ide na xenon zbog manje potrošnje u redovnoj konzumaciji ali ako ideš pali gasi onda je minus obijima jer potrošnja im je još uvijek prevelika.
Benjamin:
rekao sma da ne zelim vise ulazit dlaje u diskusije dok ne isprobam i onda mogu stat iza rijeci...
teoretski mora raditi...nije jedan namotaj u pitanju nego ih je vise i svaki je za nesto potreban..rade neovisno jendo od drugog namotaja...npr.jedan je za paljenje,jedan za punjenej akua,jedan za svjetla itd...tak da mogu preopteretiti smao jedan namotaj recimo od punjenja akua i ak pregori nebu mi vise filao..ali motor bu radio i namotaji za svjetlo budu radili...ali ove od akua nemres preopteretiti uglanvom jel izmedu njih je regler i ak dolazi d preopterecenja on ce se iskljuciti ili u nagorem slucaju pregoriti...neznam tocno kak je sastavljen regler na 50ccm skuterima..ali na auto se iskljuci i nedaje vise napajanje potrosacima da se ne osteti on sam ili alternator...ali da zgori regler u najgorem slucaju namotaji budu ostali citavi...
ali to je sve praksa za sada...dok ne sprobam necu dalje mlatit bezveze..jel mozda bu radilo mozda ne..neznam niti sam...
imam jos neke druge planove koje cu probat iskemijat ak nebu islo jendostanivm putem...nego malo kompliciranijem...vidjet cmeo s vremenom
Chupsy:
dobro ajmo ovako, kakvu žarulju ima stari runner od 2000god do pojave novog i kakve žarulje ima novi runer
i kakvu žarulji ima nrg power, a kakvu novi sr?
onak vidim znanje je na nuli...
kolko zajedno troše one dvije tinjalice u prednjem faru od srke?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju