Tehnički kutak > Tuning skutera
Xenon HID H8 svijetla!?
SlowRider:
--- Citat: Benjamin - 25 Srpanj, 2008, 23:31:16 ---svi veci skuteri su plung & play...nista netreba preuredivati...i radi 100%
--- Kraj citata ---
isto kao i za aute...
ali ipak jos stojim iza toga da to nebi funkcioniralo na pedesetici :icon_scratch:
Benjamin:
radi 100% ja sma imao na skuteru i opet cu imati...
Rossi:
vidim niko nije ugradjivo na 50ccm hehe :D ja cu vjerovat benjaminu i uzet za koji dan ...a citam na kutiji od auta sto je drug uzimo i pise da trosi jedna sijalica 35 W ....znaci ispadne da trose isto kao i ove obicne sijalice H8 sto su unutra....ja sam imo podavno isto 6000k i bile su na skuteru nekih sat vremena ....ono probo samo par puta i nista vise i ok su radile ..sad neznam kako na duze relacije i to ali vidit cemo..
Benjamin:
ne trosi tolko nego daje tu svijetlost...35W xenona jednako je 55W obicnoj zarulji....
trosi manje struje nego zarulja pa prema tome nebi trebalo biti problema oko akumulatora....ak nis drugo radit ce dok ima struje u akumulatoru...
jedino treba tu instalaciju preurediti..znaci one zice kaj su ti sad na svijetlu ti netrebaju odnsno nevrijede jel su izlazi AC a tebi treba DC...bum ti na msn objansio detaljnije ak treba..
Rossi:
evo nakon dugog razgovora sa benjaminom na msn ...ostalo je jos uvijek isto pitanje...hocel radit na 50 ccm ili ne ...:i odgovor je mozda....zar nema ama bas niko da zna nekog da ima xenone na 50 ccm....???? ajde ljudi pomagajte :D treba mi hitno odgovor :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju