Tehnički kutak > Tuning skutera

Xenon HID H8 svijetla!?

<< < (3/25) > >>

SlowRider:

--- Citat: Rossi - 26 Srpanj, 2008, 00:44:21 ---evo nakon dugog razgovora sa benjaminom na msn ...ostalo je jos uvijek isto pitanje...hocel radit na 50 ccm ili ne ...:i odgovor je mozda....zar nema ama bas niko da zna nekog da ima xenone na 50 ccm....???? ajde ljudi pomagajte :D treba mi hitno odgovor :D

--- Kraj citata ---

Ja vjerujem svom izvoru :sleepy2: probaj ti pa ces pomoci drugima  :toothy11:

Rossi:
a sta cu to mi jedino i ostaje :D probat pa javit :D crkne crkne :D boze moj ....javim rezultate sad ovi dana negdje oko petog....mozda mal i poslije posto cu 5 narucit pa dok dodju 2-3 dana...

stipe:
radit ce, nema razloga da ne radi, samo triba instalaciju malo prespojiti, tj izvuci zice direkt sa akumulatora... mozes preko releja, to ti je najlaksa solucija...

Iwo SR Tuono:
iz akumulatora povuci žice, jer je acu zapravo stabilizator napona, isto ko i za neonku, da nisu povučene žice s akumulatoa pregorilo bi davno baš zbog treperenja, tako da nemaš brige, po tom principu radi na svemu od 50-800ccm skuteri

Benjamin:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 26 Srpanj, 2008, 17:33:45 --- jer je acu zapravo stabilizator napona, isto ko i za neonku, da nisu povučene žice s akumulatoa pregorilo bi davno baš zbog treperenja,

--- Kraj citata ---

Od kud izvlacite to silno znanje...da mi je to otkriti...

..pa nije akumulator nikakav stabilizator..svaki skuteri ma regler koji ispravnja napon i sluzi za punjenje akumlatora..i da njega nema nebi se niti akumlator punio i nebi radilo pol elektronike na motoru...i napon na motorima i autima nikad nije potpuno stabila..uvijak variira od 11-14V zato je i elektronika tak napravljena...zato xenon radi od 9-16V...zato autoradio radi od 10-16V i tako dalje...isto tako neonkam oze raditi od 9,10,11V- jedno 16V da joj nista nebude...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju