ma ljudi moji,pogledajte koliko varijabli ima u stelanju jednog skutera,ja,strojar koji stvarno zna kako motor radi san se ispizija ka mali majmun dok nisan doveja malo g#vn% u miru koju ocu,znaci skace i ide,doduse,po zadnjemu mirenju 100gps,by speedwiew,ali sta ocu rec,kad stelas,prvo karburator,kad vidis da gas radi isti cas i iston se brzinon vraca,tu si negdi,za cvaju je negdi 1400 jedna normala,puka mi je vrat od posude vode,kupija 2 cepa dok nisan vidija koji je hurac,medjutim,race garniture su izuzetno osjtljive n sitna sranja koja neupuceni zovu minornim,kao nedostatak vode itd...,sad cu oni race 2 cilindar uturpijat do granica nemogucnosti,by the engineers book,i onda puknit novi nikasil,pistun na miru,ispuh samogradnja i brojevi govore da bi se tvornicki fxr moga sakrit od te divote koja ce kratko trajat jer jednostavno su blokovi od 50 pretanki da dovoljno dugo dze temp,zato razmisljan da sredin fxr blokove na 50-70 do kraja,to bi igralo,raspisa san se jer san mora trcat 500km danas za k**ra* i vratija s apsolutno oduzt,ali ako je kome pomoglo ka i meni,sve stima,moj runner je malossi sport 70,ide