Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: broj skutera na cestama pao za 50%  (Posjeta: 10844 )

0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline SF2 Freak

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Banned!
  • Spol: Muški
  • Dr. Peugeot triper^2
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Peugeot Vivacity 50
  • Moja Kaciga: Xlite , Shark
  • MojSetup: Serijala komplet
  • MojSpuh: Serijski
Odg: broj skutera na cestama pao za 50%
« Odgovori #40 : 11 Srpanj, 2013, 12:40:50 »
JA viđam samo tomosakye ove od dostave
Peza kao zgewindani Lamborgini
Peugeot Scooters 092-306-3817
Samo Francuz :rock_:

Offline silvio

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Dubrava
  • Moj Skuter: Yamaha Aerox 50
  • Moja Kaciga: HJC
  • MojSetup: sporcke kuglice
  • MojSpuh: giannelli reverse
« Odgovori #41 : 11 Srpanj, 2013, 12:47:04 »
sve sami kinezi bar tu po dubravi i okolica
I runneri sa spiganom ramom  :laughing7:

koje copi murija bez vozacke hahahhaha
Moj Rox ;)
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,80658.0.html

Nisu se svi rodili savrseni, neki nemaju sluha, neki se rode invalidi, neki slovenci.

Offline perki_

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: VelikaGorica
  • Moj Skuter: Italjet Dragster 180
« Odgovori #42 : 11 Srpanj, 2013, 13:10:58 »
daa... nitko se ne vozi osim tebe.. :happy3:
možda ovisi o gradu, kažem u zagrebu nema ni pola skutera na cestama kao prije par godina kad su ih doslovce svi vozili, od prodavačice iz konzuma, maloljetnika iz srednje i osnovne škole do djedica od 70 godina..

danas toga više NEMA!

Sjeti se šta je bilo prijašnjih godina ... prvo drugačija je financijska situacija bila , kartice su se peglale krediti su se davali šapkom i kapkom i  drugo  na sve strane su iskakali kinezeri ... doslovce iz paštete , kud god si kreuo u koji god dućan si krenuo nudili su kineske skutere za kifle i ljudi su to kupovali , ja ih znam barem 30 što su kupili kinezere , vozili se sezonu neki čak ako je izdržala ljuta mašinerija i dvije sezone i nakon toga skuteri pokrepavali , popravak neisplativ .
Razmisli malo rijetki su ljudi koji će izdvojiti za skuter novi 15 000 - 18 000 tkn , ali 3000 - 4000 će uvijek dati i davali su samo im se to odbilo o glavu .

Offline Rocky

• forumski biciklist
  • Banned!
  • Moj Skuter: Rocky 50
  • MojSetup: seriala
  • MojSpuh: rezonantni
« Odgovori #43 : 11 Srpanj, 2013, 13:19:56 »
daa... nitko se ne vozi osim tebe.. :happy3:
možda ovisi o gradu, kažem u zagrebu nema ni pola skutera na cestama kao prije par godina kad su ih doslovce svi vozili, od prodavačice iz konzuma, maloljetnika iz srednje i osnovne škole do djedica od 70 godina..

danas toga više NEMA!

samo im se to odbilo o glavu .
kako kome

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #44 : 11 Srpanj, 2013, 14:26:19 »
Ja sam iz imotskog..prije tri-cetri godine je bilo 5-6 aktivnih forumasa samo iz mog mjesta na forumu..sad ih iz cjele krajine nema toliko...
a di ostalih..prije je bilo najnormalnija stvar sist na skuter i bacit djir...nebi mogao kroz zmijavce proc da me netko ne cuje i odmah mi se stvori u repu pa se nastavimo utrkivat dok se nekome ne upali rezerva...predmrak bi dosli skoli i znalo nas se po 10 skupit bez dogovora i icega...

ni moj skuter nit vozi nit je registriran vec dvije godine...svi znaju koliko se kvario, al stalno bi ga pravio samo da budem najbrzi u ekipi i nije mi bilo zao spalit klip mjesecno ni da trosi 7-8 litara...sad imam bb blok, 4-5 minarelli blokova, 2 kina bloka...uz 200kn slozim serijalu neku il base, midrace setup kakav...al jednostavno nemam volje kad nije to to ko prije...

Online 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #45 : 11 Srpanj, 2013, 14:31:03 »
Razmisli malo rijetki su ljudi koji će izdvojiti za skuter novi 15 000 - 18 000 tkn , ali 3000 - 4000 će uvijek dati i davali su samo im se to odbilo o glavu .

Ne valja ti racunica.
Pazi ovo....

Kupis novi skut za 18000kn. Nakon godinu dana, neces za njega dobit vise od 12-13000. Znaci, popusio si barem 5-6 soma kuna.
Kupis kineza za 4000kn, bacis ga na kraju sezone i financijski je isplativiji.  ;D

Jos racunas da ga neces servisirat uopce (niti ulje promijenit) pa ces i tu ustedit jer ces na neki bolji skuter sigurno potrosit jos barem 1000kn na servis
« Zadnja izmjena: 11 Srpanj, 2013, 14:32:48 3alfa3 »

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #46 : 11 Srpanj, 2013, 14:39:52 »
Ja sam iz imotskog..prije tri-cetri godine je bilo 5-6 aktivnih forumasa samo iz mog mjesta na forumu..sad ih iz cjele krajine nema toliko...
a di ostalih..prije je bilo najnormalnija stvar sist na skuter i bacit djir...nebi mogao kroz zmijavce proc da me netko ne cuje i odmah mi se stvori u repu pa se nastavimo utrkivat dok se nekome ne upali rezerva...predmrak bi dosli skoli i znalo nas se po 10 skupit bez dogovora i icega...

ni moj skuter nit vozi nit je registriran vec dvije godine...svi znaju koliko se kvario, al stalno bi ga pravio samo da budem najbrzi u ekipi i nije mi bilo zao spalit klip mjesecno ni da trosi 7-8 litara...sad imam bb blok, 4-5 minarelli blokova, 2 kina bloka...uz 200kn slozim serijalu neku il base, midrace setup kakav...al jednostavno nemam volje kad nije to to ko prije...
ISTA situacija kod mene, samo bez generalki svako malo... jednostavno, prije se svaku vecer nas par skupiilo ili na kruznoj cesti oko industrijske zone, ili negdje po opuzenu, sada nema nikoga, par kineza koji su za kuca-ducan, i to je to.. nemam volje uopce slagati kad se nemozes ni provozati s nekim
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline perki_

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: VelikaGorica
  • Moj Skuter: Italjet Dragster 180
« Odgovori #47 : 11 Srpanj, 2013, 14:43:46 »
Gle sve to ima svoje .... ja kinezera nebi niti blizu dvorišta al jebiga to sam ja vjerovatno ima ljudi kojima su i oni vrhunski  , ista stvar je i u automobilima nekom je Honda špica  , neko pati na Škode  neko je sasvim zadovoljan sa Fiat-om  a neko će kupiti isključivo BMW , gle svi oni imaju svoju svrhu koja je ista (relativno ) ali o kvalitetama i ostalim ugođajima  nemožemo niti razgovarati .

Offline Rocky

• forumski biciklist
  • Banned!
  • Moj Skuter: Rocky 50
  • MojSetup: seriala
  • MojSpuh: rezonantni
« Odgovori #48 : 11 Srpanj, 2013, 14:44:54 »

ISTA situacija kod mene, samo bez generalki svako malo... jednostavno, prije se svaku vecer nas par skupiilo ili na kruznoj cesti oko industrijske zone, ili negdje po opuzenu, sada nema nikoga, par kineza koji su za kuca-ducan, i to je to.. nemam volje uopce slagati kad se nemozes ni provozati s nekim
jbg kad svi počeli radit, kod mene par frendova odma posle škole našli poso ja također i jbg nikako skombinirat da smo svi u isto vrijeme slobodni a i kad je uvjek neko ima več dogovoreno neka pijanka i te stvari i tako se polako sve raspada i jebeš vožnju. al jebeš njih ode se ja često i sam vozit po gradu i tako :D a u zadnje vrijeme svaku  ili svaku drugu večer sa tomijem nekuda idem

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
« Odgovori #49 : 11 Srpanj, 2013, 14:51:43 »
ma da je neznam sto u zivotu, od 2 kotaca me nece odvojit... vozim se ja i sam, ali mi fali ono skupljanje i zajebancija, putovanja ... toga vise slabo ima...

Online 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #50 : 11 Srpanj, 2013, 14:58:13 »
ma da je neznam sto u zivotu, od 2 kotaca me nece odvojit...

:icon_thumright:

Jedino smrt. Ni intenzivna njega u bolnici nakon visestrukih lomova proslog ljeta me nije odvojila od motora. Dapace, isti dan sam u sok sobi citao moto puls, a sestre se krizale  :toothy12:

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
« Odgovori #51 : 11 Srpanj, 2013, 15:10:38 »
tocno to... previse je duboko urezana u srcu ta ljubav..

Offline zrakoplovac

• Tržnica : (+19)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Križevci
  • Moj Skuter: runner sp50
« Odgovori #52 : 11 Srpanj, 2013, 15:25:15 »
ma da je neznam sto u zivotu, od 2 kotaca me nece odvojit...
to je strast da,u mojoj cijeloj familiji mene nitko nemože shvatit,svi fudbaleri,a ja samo  :hbusa:

nego da se nadovezem na komentar za runnera novog...to više nema veze s piaggiom,nedaju više utege na volanu,vratili su one klošarske retrovizore,a kad sam videl kakvi bauštelski šarafi drže disk,odma mi je sve prisjelo...a cijena,prava sitnica  :laughing1:,ma uzas  :toothy11:
:skuter:

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Xciting 400i
  • Moja Kaciga: SMK Hybrid
  • MojSpuh: Yasuni black ed.
« Odgovori #53 : 11 Srpanj, 2013, 15:29:09 »
kazu da je prodaja bicikala ove godine jako skocila..   :dontknow:
Mi ništa ne obećavamo, i to ispunjavamo!

Online 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #54 : 11 Srpanj, 2013, 15:38:43 »
kazu da je prodaja bicikala ove godine jako skocila..   :dontknow:

Ocekivano. Prate se svjetski trendovi. Jedino sto je kod nas to u velikoj mjeri pomodarstvo jer se za odlazak na posao i nazad kupuju bicikli koji kostaju ko polovni mali auto  ;D

Al jad, neka. Manje guzve u prometu, manje zagadjivanje...
Jos samo da infrastruktura to sve podnese (staza skoro da i nema u ZG)

Offline STJELE

• Tržnica : (+4)
  • forumski biciklist
  • aka. Stylingmaniac
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Vukovar
  • Moj Skuter: Piaggio typhoon 150
  • Moja Kaciga: fuš trade
  • MojSetup: Samo ljuta serijala
  • MojSpuh: nema katalizator
« Odgovori #55 : 11 Srpanj, 2013, 15:46:03 »
Kod nas u VU isto katastrofa, sad se pojavio koji novi vx, vxr, ali tu je već kraj, tu i tamo čujem da je viđen novi i nepoznat skuter u gradu, ali ja ih osobno nikad ne vidim, prije su ekipice bile dobre, skutera bilo krcato, tu i tamo koji sp se dao naći, a sad jedini ja u VU slažem bb-a, jbg cijeloj ekipi je glupo jer se nemamo s kim ganjati, a da ih ne znamo  :redface:

Offline zekozna

• `Ko zna-zna!
  • moderator
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Velika
  • Moj Skuter: Hexagon LX125 4t
  • Moja Kaciga: IXS StormHX2400
  • MojSetup: Serial
  • MojSpuh: Home made
« Odgovori #56 : 11 Srpanj, 2013, 16:15:40 »
Ma i tim biciklistima treba malo rebra prebrojiti, nakotilo se puno gamadi koja misli da su na biciklu istih prava kao pješaci pa
iskoče pred tebe sa nogostupa... onako, samo smotaju...
Neki dan lik ne silazi sa bicikla preko pješačkog i skuca se u mene na motoru.
Padne, ustane se u još me po kacigi udari. Ja skinuo kacigu i odvalio ga sa njom koliko god sam mogao.
Sreća njegova pa ga nisam uspjeo udariti više puta, morao sam držati motor da ne padne a i došao policajac...
Kad mu je objasnio da ima na izboru plaćanje kazne za nepropisno uključivanje u promet ili za izazivanje prometne nezgode,
lik moli, plače, ispričava se,... Pita policajac šta će sa njim, meni na kraju bilo žao budale jer mu se crvenilo nosta na čelu pa pitam mogu li ja otići, boli me k..c šta ćeš sa njim i ovaj kaže idi.
Jbt, kužim ja da se sa autima preseravaju i da nas tobože ne vide ali sad se i jebeni biciklisti počeli praviti ludi...
Frend nedavno na tek sređenoj Vectri izlazi sa suvozačkog mjesta na nogostup i otvori vrata a lik mu valjda sa 30 na sat biciklom pogodi u vrata i uleti u auto... Kaže frend da je provjerio iza u retrovizor i da je vidio bicikl udaljen 10-ak auta iza njega
pa je otvorio vrata misleći da ima vremena... sad ima slomljenu lijevu ruku, razvaljena suvozačka vrata, oguljena desna i razbijenu šajbu...

www.034portal.hr/clanak.php?id=9568&naslov=sudar-automobila-i-mopeda--vozac-mopeda--20--tesko-ozlijeden

Evo, još jedan je najebao...
Nije ni čudo što se ljudi ne voze...
Zgazi te budala dok trepneš...
Ja odnedavno koristim kacigu kao sredstvo upozorenja za ove što me malo očešu na semaforu, poguraju kad stanem na raskrižju jer čupaju dlake iz nosa i slično... Već par puta je fino ostavila podsjetnik na haubi, blatobranu, vjetrobranu,...

Jedna baba mi je sa Focus-om oduzela prednost i pogodila me u nogu, spadnem sa motora i pogulim lakat...
Utegnuta babetina sa frenkom od 150 eura, cca 50-60 godina... stanem, lakat krvav, skinem kacigu a ona meni šamarčinu i da mi j...e mater kud gledam...
Tada sam prvi put došao na ideju da nekoga ozbiljno ozlijedim u prometu... Kaciga mi bila prva pri ruci, opalio sam ju po faci sa njom,
uhvatio za kosu i doslovce odvukao do STOP-a velikog kao hauba na njenom autu kraj kojega je ona prošla u drugoj...
Kad sam joj facu gurnuo do samog znaka, otrgnula se, utrčala u auto i pobjegla...
Od tada joj uredno mahnem kad god joj vidim auto a ona samo glavu okreće...

Kratko i jasno - bez vozacke nemas kaj radit na cesti. Boli me k**ra* koliko dobro znas vozit.

Offline sekula2009

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • forumski skuteraš
  • *
« Odgovori #57 : 11 Srpanj, 2013, 16:58:45 »
Ma i tim biciklistima treba malo rebra prebrojiti, nakotilo se puno gamadi koja misli da su na biciklu istih prava kao pješaci pa
iskoče pred tebe sa nogostupa... onako, samo smotaju...
Neki dan lik ne silazi sa bicikla preko pješačkog i skuca se u mene na motoru.
Padne, ustane se u još me po kacigi udari. Ja skinuo kacigu i odvalio ga sa njom koliko god sam mogao.
Sreća njegova pa ga nisam uspjeo udariti više puta, morao sam držati motor da ne padne a i došao policajac...
Kad mu je objasnio da ima na izboru plaćanje kazne za nepropisno uključivanje u promet ili za izazivanje prometne nezgode,
lik moli, plače, ispričava se,... Pita policajac šta će sa njim, meni na kraju bilo žao budale jer mu se crvenilo nosta na čelu pa pitam mogu li ja otići, boli me k..c šta ćeš sa njim i ovaj kaže idi.
Jbt, kužim ja da se sa autima preseravaju i da nas tobože ne vide ali sad se i jebeni biciklisti počeli praviti ludi...
Frend nedavno na tek sređenoj Vectri izlazi sa suvozačkog mjesta na nogostup i otvori vrata a lik mu valjda sa 30 na sat biciklom pogodi u vrata i uleti u auto... Kaže frend da je provjerio iza u retrovizor i da je vidio bicikl udaljen 10-ak auta iza njega
pa je otvorio vrata misleći da ima vremena... sad ima slomljenu lijevu ruku, razvaljena suvozačka vrata, oguljena desna i razbijenu šajbu...

www.034portal.hr/clanak.php?id=9568&naslov=sudar-automobila-i-mopeda--vozac-mopeda--20--tesko-ozlijeden

Evo, još jedan je najebao...
Nije ni čudo što se ljudi ne voze...
Zgazi te budala dok trepneš...
Ja odnedavno koristim kacigu kao sredstvo upozorenja za ove što me malo očešu na semaforu, poguraju kad stanem na raskrižju jer čupaju dlake iz nosa i slično... Već par puta je fino ostavila podsjetnik na haubi, blatobranu, vjetrobranu,...

Jedna baba mi je sa Focus-om oduzela prednost i pogodila me u nogu, spadnem sa motora i pogulim lakat...
Utegnuta babetina sa frenkom od 150 eura, cca 50-60 godina... stanem, lakat krvav, skinem kacigu a ona meni šamarčinu i da mi j...e mater kud gledam...
Tada sam prvi put došao na ideju da nekoga ozbiljno ozlijedim u prometu... Kaciga mi bila prva pri ruci, opalio sam ju po faci sa njom,
uhvatio za kosu i doslovce odvukao do STOP-a velikog kao hauba na njenom autu kraj kojega je ona prošla u drugoj...
Kad sam joj facu gurnuo do samog znaka, otrgnula se, utrčala u auto i pobjegla...
Od tada joj uredno mahnem kad god joj vidim auto a ona samo glavu okreće...

haha krepivam kaciga novo oružje uzmite kakvu letvu pa samo sačekajte malo otvoriš sic zemeš je i opališ  :toothy3:

Offline zekozna

• `Ko zna-zna!
  • moderator
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Velika
  • Moj Skuter: Hexagon LX125 4t
  • Moja Kaciga: IXS StormHX2400
  • MojSetup: Serial
  • MojSpuh: Home made
« Odgovori #58 : 11 Srpanj, 2013, 17:12:37 »
Nije se meni cilj voziti uokolo i mlatiti se sa ljudima... Ovo su tako, dva primjera koliko neko tko je kriv svojom agresijom može unesrećenog zbuniti, čak i preplašiti... Mene ne tako lako jer sam predugo na cesti ali ako se ne snađeš, možeš i najebati + ispasti kriv... Ovom dečku sa linka gore su pukle obje ključne kosti... On neće na motor bar godinu dana, 100%...
Kratko i jasno - bez vozacke nemas kaj radit na cesti. Boli me k**ra* koliko dobro znas vozit.

Online 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #59 : 11 Srpanj, 2013, 17:13:55 »
Ovom dečku sa linka gore su pukle obje ključne kosti... On neće na motor bar godinu dana, 100%...

6 mjeseci max, ak je sretnik i 2-3 (ako su samo kljucne kosti bez komplikacija).  :icon_thumright: