Ma i tim biciklistima treba malo rebra prebrojiti, nakotilo se puno gamadi koja misli da su na biciklu istih prava kao pješaci pa
iskoče pred tebe sa nogostupa... onako, samo smotaju...
Neki dan lik ne silazi sa bicikla preko pješačkog i skuca se u mene na motoru.
Padne, ustane se u još me po kacigi udari. Ja skinuo kacigu i odvalio ga sa njom koliko god sam mogao.
Sreća njegova pa ga nisam uspjeo udariti više puta, morao sam držati motor da ne padne a i došao policajac...
Kad mu je objasnio da ima na izboru plaćanje kazne za nepropisno uključivanje u promet ili za izazivanje prometne nezgode,
lik moli, plače, ispričava se,... Pita policajac šta će sa njim, meni na kraju bilo žao budale jer mu se crvenilo nosta na čelu pa pitam mogu li ja otići, boli me k..c šta ćeš sa njim i ovaj kaže idi.
Jbt, kužim ja da se sa autima preseravaju i da nas tobože ne vide ali sad se i jebeni biciklisti počeli praviti ludi...
Frend nedavno na tek sređenoj Vectri izlazi sa suvozačkog mjesta na nogostup i otvori vrata a lik mu valjda sa 30 na sat biciklom pogodi u vrata i uleti u auto... Kaže frend da je provjerio iza u retrovizor i da je vidio bicikl udaljen 10-ak auta iza njega
pa je otvorio vrata misleći da ima vremena... sad ima slomljenu lijevu ruku, razvaljena suvozačka vrata, oguljena desna i razbijenu šajbu...
www.034portal.hr/clanak.php?id=9568&naslov=sudar-automobila-i-mopeda--vozac-mopeda--20--tesko-ozlijedenEvo, još jedan je najebao...
Nije ni čudo što se ljudi ne voze...
Zgazi te budala dok trepneš...
Ja odnedavno koristim kacigu kao sredstvo upozorenja za ove što me malo očešu na semaforu, poguraju kad stanem na raskrižju jer čupaju dlake iz nosa i slično... Već par puta je fino ostavila podsjetnik na haubi, blatobranu, vjetrobranu,...
Jedna baba mi je sa Focus-om oduzela prednost i pogodila me u nogu, spadnem sa motora i pogulim lakat...
Utegnuta babetina sa frenkom od 150 eura, cca 50-60 godina... stanem, lakat krvav, skinem kacigu a ona meni šamarčinu i da mi j...e mater kud gledam...
Tada sam prvi put došao na ideju da nekoga ozbiljno ozlijedim u prometu... Kaciga mi bila prva pri ruci, opalio sam ju po faci sa njom,
uhvatio za kosu i doslovce odvukao do STOP-a velikog kao hauba na njenom autu kraj kojega je ona prošla u drugoj...
Kad sam joj facu gurnuo do samog znaka, otrgnula se, utrčala u auto i pobjegla...
Od tada joj uredno mahnem kad god joj vidim auto a ona samo glavu okreće...