Ostalo > Motocikli
KTM 625-640-660
zrakoplovac:
--- Citat: veruda - 08 Srpanj, 2013, 16:54:04 ---pardon ak se miješam, vozio 640 nov iz butige neide klinca, frend nakon toga utopio u njega par soma ojra i kao sada ide mrak i dođe mi nuditi ponovo da probam, a štaš probavati kada košta tako ko r1.
inače vozio sxv 550 (doduše lijepo pripremljen) i ktm je mala beba za njega.
za sve važi tjedno pritezanje vijaka, mjesečno servisiranje i godišnja bar polugeneralka
sa druge strane dobijaš strašno puno zabave za relativno malo para.
usput pogledaj novi duke 390, cijena pošteno odrezana (42k kuna) + nadam se nekom popustu van sezone + dovoljno je mali da mi stane u šupu :toothy10:
--- Kraj citata ---
ovaj 620 kaj sam ja vozil bil je također za stazu,i nije bil tak bezazlen :toothy11:
a sxv,vjerujem da ide opako,2 cilindra ipak,a i nazivno je jači :laughing7:
međutim,hypermotard mi je tiha patnja :toothy11:
veruda:
zaboravio si dorsoduro, mene je oduševio, dosta sam ga drljao i jedan od rijetkih motora je koji ti daje dojam da si bolji vozač nego što u stvari jesi. npr. nakon đira sa sxv šutiš i manji si od makova zrna, sve te boli i razmišljaš šta ti se uopće desilo :dontknow:
i njih bude van sezone po svakakvim cijenama, frend ga dobio za 50-ak novog
zrakoplovac:
--- Citat: veruda - 08 Srpanj, 2013, 17:07:45 ---zaboravio si dorsoduro, mene je oduševio, dosta sam ga drljao i jedan od rijetkih motora je koji ti daje dojam da si bolji vozač nego što u stvari jesi. npr. nakon đira sa sxv šutiš i manji si od makova zrna, sve te boli i razmišljaš šta ti se uopće desilo :dontknow:
i njih bude van sezone po svakakvim cijenama, frend ga dobio za 50-ak novog
--- Kraj citata ---
dorsodura sam vozil,i ide fkt dobro,sve na mjestu,ali nema iznenađenja i eksplozivnosti da bude supermoto (čak ni na sport modu),ak me kužiš,preuglađen je...u duši je više touring nego supermoto,a ne volim takve motore zamotane u celofan :D
ta mašina više paše shiveru jer je za njega i rađena,znači neki touring i tu i tam potegnut...
mislim da ducati u toj klasi maxi mota ipak ima puno više za ponudit,znači od eksplozivnosti,do uglađenosti s druge strane (kad je potrebno)...
sxv je definitvno egzotika,a i izgleda super,a još je primamljviji otkad je aprilia s piaggiom pa se i djelovi sigurno daju svud nabavit :jerk:
Drnda:
640 je lijen, on mi je ajmo reci van planova, ali sam pitao cisto da znam usporediti te motore.. ne volim kad motor nije explozivan na gasu, a 640 je malo bolji od xtx-a recimo...
sxv je strasan motor, ali su precesti servisni intervali, a ja sam tip vozaca kojem nije problem servisirati toliko, ali trazim pouzdanost i sto lagodniju voznju bez cestoga razmisljanja o sarafanju... tj radio bih dobru kilometrazu pa ne zelim svako tjedan dana rastavljati pola motora
nodius:
nemoj samo pola puta do na usce na zadnjem vozit :toothy12:
a morat ces me provozat, jos furas onu cross kacigu bez naocala(suncane su in kolko vidim) :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju