Ostalo > Motocikli

Honda CBR 600 F 98' ---> Audi 100 str. 5...

<< < (6/18) > >>

2mario2:
neki dan pala vožnja od nekih 60km i priznam motor je strava premda je 15 godina star... lagan za vozit, ide ko metak ak zaželim, troši malo, bila miješana vožnja (trebam izmjerit kad položim A), u tri riječi: ja sam zaljubljen... :laughing7:

zadnju gumu jedino bude trebalo mijenjat jer je stara, al prvo je kategorija na popisu da nebi bilo pravac Remetinec, a onda guma da nebi bilo nisme znali...

3alfa3:
Sad ga samo odrzavaj tehnicki ispravnim i pamet u glavu. Veselja ce ti pruzat kod svake voznje  :icon_thumright:

2mario2:

--- Citat: 3alfa3 - 17 Srpanj, 2013, 17:31:22 ---Sad ga samo odrzavaj tehnicki ispravnim i pamet u glavu. Veselja ce ti pruzat kod svake voznje  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
budem naravno... :icon_thumright:

marko_AeRoX:
Vi ekipa iz bedexa ko da ste na kraju sveta... Bil sam neki put tam i videl Marekka usput i nikak da se najdemo... Jedan dan bum moral napraviti obilazak  :laughing7:

Motorek je čokolada  :icon_thumright:

2mario2:

--- Citat: marko_AeRoX - 17 Srpanj, 2013, 20:36:07 ---Vi ekipa iz bedexa ko da ste na kraju sveta... Bil sam neki put tam i videl Marekka usput i nikak da se najdemo... Jedan dan bum moral napraviti obilazak  :laughing7:

Motorek je čokolada  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
sve je stvar dogovora, a dogovor je u banani... jenput bume valjda uspeli... i hvala, al trebaš uživo videti motor (slike su male i to)...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju