samo jedno zelim reci na bratovom primjeru...
navara je radjena u francuskoj, nema problema nikakvih, trenutno ima 270tisuca km, radi sve kao prvog dana ( tj par stvari je zamijenjeno jer su nasi serviseri koma pa su polomili i morali mjenjati o vlastitome trosku )
uglavnom, vecina ostalih navari sto vidim je iz afganistana, imaju tanje poluosovine, losije lezaje kotaca, losija plastika u interijeru, motori su skloniji kvarovima...
imao sam goodyear gume ljetne, nemogu se sjetiti trenutno koji je tocno model 195-65-15 , uglavnom, prije su isto francuska bile mislim, i imao sam je na svim autima, i super guma.. stavio nakon potrosene sve 4 na fiat stila opet iste, ali su iz kine ... uglavnom prvu sezonu su tako tako bile, malo losije od onih prije, prosla godina im je bila druga sezona i guma ako je asfalt vruc, klizi i cvili u pm, po kisi necu ni pricati... skinuo sve 4 i stavio toyo gume iz japana i evo ovo im je drugo ljeto i drze kao zalijepljene za cestu.. uglavnom sad samo ljetne koristim toyo, a zimske nokian i uniroyal i nikakvih problema.. goodyear zaobilazim u sirokom luku..