pozdrav svima..novi sam član pa da se predstavim malo..Zovem se Matej-Mata i živim u Sl.Brodu,imam 21 godinu..
oduvjek sam imao želju uzeti gileru da imam za sebe..
priča počinje ovako
prije više od 2 mjeseca kupio sam od kolege baotiana 50 za 400 kn,tj dao mu kacigu i 200 kn.
skuter nije imo papire a kod kuce sam imo ramu sa papirima od starog skutera,pa sam sve ljepo zamjenio,sklopio ga cijelog i sredio za registraciju..međutim nisam ga registriro jer sam završio na operaciji..jedan dan bezveze listam njuškalo,naletim na dečka prodaje runnera pure jet za 2500 kn rastavitog.kaze fali plavi injektor..iako nisam znao ni šta je to..isti dan ja odem do njega u županju..dogovorili se mi da dam kineza za gileru..natovarili je u auto prikolicu a plastike u moj auto i u 10 navečer mi nju dovezli..
zovem čovjeka što prodaje injektor plavi kaze 200 kn sa poklopcem glave..i čekam ja njega 3 dana..ponedjeljak popodne stiže poštar i nosi injektor..čovjek me prvo zaj#bo za cijenu i stavio 230 kn + poštarina 9 kn..ok..platio sam..stavim injektor na skuter on neradi..odnesem u servis da ga vide samo i ispitaju injektor nereagira..nazovem čovjeka što ga je poslo i vratim nazad stim da mi vrati moje novce..ok..dogovoreno..isti dan odem u požegu kod čovjeka kaže 100 kn injektor..ok..našli smo se i dade mi čovjek za 100 kn 2 plava,2 zelena sa čašicama,glavu od diteca,ma djelova u vrijednosti 600-700 kn..
jedan je injektor bio nov u paketu..stavim ga on nereagira..
žice na skuteru oksidirale i nemogu otvarat injektor..
konacno je nakon 200 puta verglanja skuter upalio..provozam se 1 krug na kratko on fino ide i fino radi..ugasim ga i nebi ga više upalio ni da ga molim..odem u trgovinu i kupim karike i brtve nove.76 kn obadvoje..3 brtve i 2 karike..da da 76 kuna..
skinem cilindar promjenim karike,stavim brtve i skuter upali na zub..tako da sam si sredio skuter za 176 kn + gorivo,ali to necu racunati..znači dao sam skuter od 1000 kn i mobitel od 800 kn dobio skuter za 1800 kn s kojim cu se ja služit godinama,a kineza bi popravljo svaki dan...