pozz, bila je tema već znam ali nemam sad vremena tražiti a i lud sam više od cjelodnevnog štelanja.
ovakva je situacija, stavio sam samo red sponge na skut jer sam time htio nešta drugo postić...sad jel jesam il ne to ću znat za koji dan kad se izvozam.
ovako, nikako dobit smjesu tj. lijepu svječicu. uvjek neka crna kao da je prejaka, red sponge je rjeđi ali je deblja od serijske spužvice.
skuter dobro radi i na leru i u vožnji, pali bez gasa na zub vruć ili hladan, šaraf mi je sad baš dosta pritegnut u desno, neznam jel na jedan krug možda i manje (znači više goriva) , ler dobar...sad mi je po mome možda približno dobra smjesa. ali više je vlažnija i garavija bila svječica samo na leru nego u vožnji.
sada je suha i na leru i poslje ganjanja i full i svakako 2-3 km. ali i dalje nekak tamna.... smeđe crna je sada trenutno i nisam ništa dirao i suha nije u#rana.
pomozite da ostavim sada tako i jel to dobro sada? nemoguće ju je dobit na red spongu, skoro sam ga razbio sikirom i zapalio, prsti sfureni od svječice....b#mti žarku tavu
evo slika, mutne su malo loša mi kamera...
download screenshotimage upload no compressionfree screen capture software