Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
bjeli su najtvrdi a zuti prije bjelih.
ja sam imao drugaciji paket. crne,zute i bijele. zelene ne. i isli su crni-zuti-bjeli. provjereno
Citat: Dino-X race - 01 Srpanj, 2013, 20:34:40ja sam imao drugaciji paket. crne,zute i bijele. zelene ne. i isli su crni-zuti-bjeli. provjereno moguce da se drugacije vrednuju, ja sam uzeo federe od malossi za delta/fly kvacilo i u paketu su bili bijeli, zuti i zeleni.
Citat: Anthrax - 01 Srpanj, 2013, 20:35:52Citat: Dino-X race - 01 Srpanj, 2013, 20:34:40ja sam imao drugaciji paket. crne,zute i bijele. zelene ne. i isli su crni-zuti-bjeli. provjereno moguce da se drugacije vrednuju, ja sam uzeo federe od malossi za delta/fly kvacilo i u paketu su bili bijeli, zuti i zeleni.pa moguce da, sad neznam kakvo je na peugeotu original kvacilo...ali uglavnom bili su za peugeot.
aha, a bijeli jesu onda najtvrdi? davno sam ja to bio kupio, to mi jos od Vive ostalo. uopce se ne sjecam kako sam trazio i znao dal mi pasu...mislim da sam samo rekao da moraju pasat na peugeot original kvacilo 107 mm... jeli tako? jel je 107?