Tehnički kutak > Tuning skutera
montiro bi kit može pomoć
pajo:
evo kit je odrapio nekih 450km.danas sam ga prvi put testiro i jako sam zadivoljen naspram prije kako je išo.natego je preko 80 po satu.potrošnja mi se jako malo povečala što je super jer je dizna 67.5 ne guši se super ide.znam da bi mogo još malo nešto navuči ali ne treba dobro je i ovako.za kineza od 9000kn super ide.snimit ču ovih da da vidite kako ide pa ču stavit.
pajo:
zanima me jedna informacija.skuter mi puno bolji odaziv na gas ima kad nisu ove topline ujutro kad idem na poso ili naveče.jel to vjervatno radi remena jer je gore obični,da kupim od kevlera i koji ako znate.e sad neznam dali da bušim deklo radi stujanja zraka,dali mi je to bitnio ili...
pajo:
evo gotovo deklo mi se čini da je dobro jedino sad gledam možda sam mogo još koju kod zvona vidit čemo,evo fot.e još nešto jel ozbiljno što mi tu na airboxsu sli ili da zanemarim to?????
cvele60:
Deklo si opravio :icon_thumright:
a to sto slini -normalo za cvaju-malo pije -malo sarcu daje :toothy12:
pajo:
ovih dana skidam auspuh dole i farbam ga u crno pre gadno izgleda ovako sav je zahrđo bit če sav crn osip priguša.sprej na bazi silikonske smole za lakiranje auspuha do 800 stupljeva.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju