Tehnički kutak > Tuning skutera

montiro bi kit može pomoć

(1/23) > >>

pajo:
[IMG=http://img156.imageshack.us/img156/1044/img0007ji6.th.jpg]imam kivaija tu je i slika.naručio sam kit od topa tropy gore imam arrova prerađenog od gilere otalo je redsponge u airboxsu  karboske lamele malossi.rulini 3.7gr ali ču promjenit pre lagani su.nebi htio da mi skuter ide neznam kolko bitnije mi je ubrzanje.zanima me dali se mora kar.štelovat na novo.imam gore mikuni neznam kolko je.nisam baš neki stručnjak malo sam novi.mi možete vi predložit šta da uradim nebi ja iz njega izvlačio neku maksimalu???može kakvi prijedlozi hvala.

speed:
karb moras nanovo stelati,rolice su ok,mozda malo teze,tvrdji federi kvacila obavezno

pajo:
znači kar.je dobar samo ga treba štelat.imam centralni rozi od topa.što se tiče remena ne treba mjenjat

speed:

--- Citat: pajo - 22 Srpanj, 2008, 20:51:06 ---znači kar.je dobar samo ga treba štelat.imam centralni rozi od topa.što se tiče remena ne treba mjenjat

--- Kraj citata ---

koje ti je velicine karb,nije isti centralni i feseri kvacila.feseri kvacila su ona mala tri federcica,oni su ti bitni za start

pajo:
neznam koje je veličine znam da je mikuni.one male federe na kvačilu nemam ali ču ih kupi.a ovaj cent.da ne stavljam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju