Tehnički kutak > Tuning skutera
montiro bi kit može pomoć
dino gp1:
--- Citat: pajo - 30 Srpanj, 2008, 23:48:26 ---zanima me jedno imam na kiviju karburator 17.5mikuni.redsponge i kit tropy koji je još u razradi.dizna je67.5-super mi ide skuter ne guši se ne troši kolko sam mislio.sad me zanima dali mu može šta škodit ta mala dizna ili???probo sam stavit veču ali trokira.jel može šta škodit kitu???
--- Kraj citata ---
Pa preporučljivo je nešto veću ali ako ti super radi nemoj ništa dirati!
cvele60:
--- Citat: pajo - 30 Srpanj, 2008, 23:48:26 ---zanima me jedno imam na kiviju karburator 17.5mikuni.redsponge i kit tropy koji je još u razradi.dizna je67.5-super mi ide skuter ne guši se ne troši kolko sam mislio.sad me zanima dali mu može šta škodit ta mala dizna ili???probo sam stavit veču ali trokira.jel može šta škodit kitu???
--- Kraj citata ---
Normalno da trokira kad si vratio lulicu u air box a stavljao vecu diznu,a LULICA IMA PRECNIK OD 10-AK MM.Umesto nje ubaci cevcicu od 17-18mm pa onda ide i veca dizna a trebace ti od 72-78[6mm].Na seriskom karbu posle stavljanja base kita obavezno ide 10-15% VECA DIZNA :icon_thumright:
pajo:
tu kod nas nema nigdje za kupit dizne pito sam pa sam išao u piagio servis pa su mi je proširili sad neznam koliko je točno.jel škodi šta nije veča?
cvele60:
Proveri po boji svecice
http://www.dansmc.com/Spark_Plugs/Spark_Plugs_catalog.html
PA skodi performansama a moze da skodi i kitu[u slucaju siromasne smese]al posto nisi preradio air box bice valjda ok :icon_thumright:
pajo:
probo sam uslikat što bolje mi se čini po onoj tabeli da je br.9 ili 11.evo fotke mi se čini da je dobra.svečica je ngk b8hs
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju