Ostalo > Motocikli
Honda nsr 125,pomoc pri kupnji!
neuromaniac:
ventil je vjerovatno blokiran jer je ko zna koliko puta je rađena "generalka" pa su majstori to sredili
a to je živčan cvajo kojeg nemoš baš vozit normalno tako da ti negine potrošnja od 10 litara
jednostavno ga se neisplati imati , sve je super dok valja a kasnije sjedi i plači
kos3:
Ma koje vi brije bacate kakvih deset litri, nsr je najizdrzljiviji cvajo te klase, i najmanje trosi naravno ako je dobro postelan, imal sam nsrku koja je sad pri frendu i trosila je 4,5 litre normalne voznje po otvorenoj cesti, a kad sam ga garil ko svinju trosil je do 7 maks govorim o prosjeku, a ne o trenutnoj potrosnji, s tim da je to radjeno s elektronikom koja otvara rc na 5 somova, dijelovi najbolje s ebaya i tak imas i po oglasnicima, al to kad se slozi kak spada moze napravit jako puno km....
dachi:
a nekih 90-100kmh bi mi bila prosjecnja voznja van sela,jer toliko i autom idem a motor je motor ;D
ventil se i inace mslm otvara na 6500 tak da nije blokiran?
kos3,meni bi bilo super kad bi ovu sezonu negdje do 10mj ona mene sluzila sto se tice masine,jer onda bi napravio neki servis i to bi onda bilo to
Biker(ss):
--- Citat: neuromaniac - 28 Lipanj, 2013, 20:02:12 ---ventil je vjerovatno blokiran jer je ko zna koliko puta je rađena "generalka" pa su majstori to sredili
a to je živčan cvajo kojeg nemoš baš vozit normalno tako da ti negine potrošnja od 10 litara
jednostavno ga se neisplati imati , sve je super dok valja a kasnije sjedi i plači
--- Kraj citata ---
:icon_scratch: :toothy12: govoris iz iskustva s nsr-kom?
pržio sam ju stalno al stalno i maksimalno je potrošnja ispala 8L kada sam natankao, govorim o relaciji koja ima 104km u jednom smjeru od pumpe do pumpe tako da :icon_thumright:
--- Citat: dachi - 29 Lipanj, 2013, 15:15:27 ---a nekih 90-100kmh bi mi bila prosjecnja voznja van sela,jer toliko i autom idem a motor je motor ;D
ventil se i inace mslm otvara na 6500 tak da nije blokiran?
kos3,meni bi bilo super kad bi ovu sezonu negdje do 10mj ona mene sluzila sto se tice masine,jer onda bi napravio neki servis i to bi onda bilo to
--- Kraj citata ---
sumnjam da ce te sluzit i 2 tjedna ta nsr-ka koju gledas. Od 125-ica Honde su najizdrzljivije uz yamahu tzr, naravno ako se dobro ugrije motor prije voznje, sipa full sintetika i te sitnice. Ali da je NSR-ka izdržljivija nego aprilia rs 125 i ostale 125-ice je sigurno.
ako si dobar s frendom pogledaj sitnice oko motora, rastavi par plastika pogledaj kakvo je stanje, skini prednji kotač barem i pogledaj ležajeve, pakne i sve te ostale djelove koje te mogu ubit doslovno. Itd itd itd.... pa tek onda odluči.
nemam nista protiv frenda, ali nije od dobro održavao taj motor, pogledaj moju u kakvom je stanju... radije kupi od mene bar znas da ces se mirno voziti 2 godine ;D
neuromaniac:
--- Citat: kos3 - 29 Lipanj, 2013, 14:29:09 ---Ma koje vi brije bacate kakvih deset litri, nsr je najizdrzljiviji cvajo te klase, i najmanje trosi naravno ako je dobro postelan, imal sam nsrku koja je sad pri frendu i trosila je 4,5 litre normalne voznje po otvorenoj cesti, a kad sam ga garil ko svinju trosil je do 7 maks govorim o prosjeku, a ne o trenutnoj potrosnji, s tim da je to radjeno s elektronikom koja otvara rc na 5 somova, dijelovi najbolje s ebaya i tak imas i po oglasnicima, al to kad se slozi kak spada moze napravit jako puno km....
--- Kraj citata ---
pričaš o motoru koji je idealno poštelan i na kojem je sve ispravno , što misliš kolika je šansa da je ovaj u takvom stanju ? Neznam nikoga da je napravio na nsr-ki pravu generalku , znači da je apsolutno sve promjenio i sve "utegnio". Financijski je to preskupo, pa su uglavnom sastavljene na foru dok ide ide. A o izdržljivosti nema smisla pričati 125 kubika i cca 26 konja je dovoljno rečeno.
--- Citat: Biker(ss) - 29 Lipanj, 2013, 17:40:35 ---
--- Citat: neuromaniac - 28 Lipanj, 2013, 20:02:12 ---ventil je vjerovatno blokiran jer je ko zna koliko puta je rađena "generalka" pa su majstori to sredili
--- Kraj citata ---
:icon_scratch: :toothy12: govoris iz iskustva s nsr-kom?
--- Kraj citata ---
da , dvaput sam radio "generalku" na njoj i na kraju odusto , previše ulaganja a kratkog trajanja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju