Ostalo > Motocikli
Honda nsr 125,pomoc pri kupnji!
Pulss:
Recimo da se na nsru napravi komplet generalka, znaci sve sta je moguce u masini, kolika je uopce okvirna cijena toga i kolika je kilometraza dok koje mozes bit 'miran' ?
luna500rr:
nsr, tdr, tzr...dok su tvornicki ako se ljeva kvalitetno ulje, griju prije voznje i ne gaze dok ne dignu radnu temp, traju vjecno...bez obzira koliko konja pisalo po papirima...evo juric ima tdr-a nikad karike gleda nije do 80-90 ne zaostaje za tdm-om 900..trosi oko 6l misane voznje, ima +30000km
dachi:
probat cu pitat kolegu ako je za da pregledam malo masinu,da vidim,da znam odma na cemu sam..
mene isto zanima ovo sto i pulss-a,kolika bi cijena bila tog "servisa" i sta bi spadalo u taj servis,sta bi trebalo mijenjat? jel to nebi moglo da bude npr svakih 7000km klip i karike i gas?
znaci ulje bi bila neka full sintetika? koje predlazete?
kakvo bi bilo pravilno grijanje? u leru 2min i onda 5500-6500 okretaja vozit dog ne digne temp?
potrosnja do nekih 7-8l ne bi uopce bila nesto "pretjerano",da dosta velika je i to potrosnja,ali to bi onda i islo. Realno gledajuci skuter mi trosi 5-6 a ovo kad bi toliko trosilo uopce se nebi zalio,jer i autom da idem isto bi toliko trosio,tak da mi je ovo "isplativije"
i da,kolika je rega za 24kw?
neuromaniac:
ulje motul sintetika 2t ,
komplet klip sa karikama 750kn , brtve cilindra 100kn , cijenu za cilindar nisam našao ali nije ispod 1500kn ako su kitovi po 3000kn + (cijene su sa motor manie i nisu originalni dijelovi nego athena)
i još ti fale ležaji i semerinzi, lamele oko 400 kn
i ako ti je prva rega za motor onda je oko 1200 kn , btw 24 konja , da su kilovati onda bi tek bio šou :laughing7:
dachi:
hvala neuro :icon_thumright: :icon_thumright:
ako je cilindar znaci u dobrom stanju,kad bi se klip,karike,brtve i ako su potrebni lezajevi promjenili,islo bi to,koliko dugo otprilike? (uz pravilno odrzavanje)
hmhm,pa kolko nsr ima kw? nisam gledo u prometnu..
btw neuro,ako bude potrebno,mozes samnom ic pogledat nsr?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju