Ostalo > Motocikli

Honda nsr 125,pomoc pri kupnji!

<< < (2/5) > >>

anabellas:
imo je frend nsr-a iz 90-i neke. trosio je ko hummer a bome vise se slago neg vozio al je letio sta je je , i sumnjam u povoljnu cijenu dijelova.. ja se nebi usudio , a ti kako oces  :headbang:

dachi:
a ide pod kompenzaciju neku pa..

vanjski izgled mi i ne igra bas ulogu jer ce ici na sredivanje odma,tj dok budem polago A2 sredio bi ga..vise me pati masina..

a kaze mi bikerss da normalne voznje 5-6l a max gazenje kaze oko 8-9,pa skuter mi trosi 5-6 tak da bi doso na isto.. Svida mi se yzr 125 iako je 4T al mi je malo preskupa..

anabellas:

--- Citat: dachi - 28 Lipanj, 2013, 13:33:47 ---a ide pod kompenzaciju neku pa..

vanjski izgled mi i ne igra bas ulogu jer ce ici na sredivanje odma,tj dok budem polago A2 sredio bi ga..vise me pati masina..

a kaze mi bikerss da normalne voznje 5-6l a max gazenje kaze oko 8-9,pa skuter mi trosi 5-6 tak da bi doso na isto.. Svida mi se yzr 125 iako je 4T al mi je malo preskupa..

--- Kraj citata ---

ne znam bas kolko bi doso na isto  ;D tak visokoturazni motori nejdu s mjesta ako ih ne cepis   :binkybaby:

dachi:
nisam to znao,ali da u 3 ide do 120 to sam probo,znaci u 5 bi sigurno mogo ic 110-120 i da se "normalno" vrti sto bi smanjilo potrosnju donekle,a i najduza relacija koju vozim mi je cca 15km,i nemam bas prostora da ga razvucem,iako ga se moze nac ako bas hoces se izdivljat

Biker(ss):
meni ti ide 85-90km/h na 6500 obrtaja... tj. dok se ventil ne otvori, kao štedi se

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju