I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
6.7g rolice, bijele opruge iz malossi pakiranja i serijski centralni, neznam da li si jos stavio par brojeva vecu diznu i to ti je to
nece, ako bude onda vjerojatno remen treba promijenit, ako ti je bdrovit teren stavi jos tvrdje opruge, zelene malossi jer ce bijeli tesko izvlacit dvojicu na uzbrdici
neces uhvatit krajnju, te crvene si dobio uz zx? ako jesi njih stavi i rolice moras izmedju 6.5 i 7
Pa te crvene jesi dobio uz zx ili sta?
Pa onda sta sam ti gore naveo, kupi malossi pakiranje za deltu, bile zelene i zute opruge u seru dobijes, te jos rolice 6.7gtreba ti jos malossi red sponge filter zraka i veca dizna par brojeva
mozes si slobodno uzet polini set federa za piaggio masine, i stavis koji budu pasali , tak sam i ja iako mi idu kao od pezoa al ista stvar
Bijeli malossi federi kvacila,6.7g role,dizna 60 s obicnim filtrom zraka ! Isprobano-odlicna kombinacija!
Citat: marac90 - 28 Lipanj, 2013, 01:05:57Bijeli malossi federi kvacila,6.7g role,dizna 60 s obicnim filtrom zraka ! Isprobano-odlicna kombinacija! Kakvo ti je ubrzanje, kako vuce uzbrdo dvojicu i koja je max brzina?
Jesi ti iz ZG?
Citat: marac90 - 28 Lipanj, 2013, 01:22:07Jesi ti iz ZG?ma meni ne treba preko 80 nisam iz Zagreba, iz Bih sam a inace i gusi mi se vivacity i trosi previse, preko 6 litara na 100km, a sve fabricki na njemu
Citat: Makaveli1902 - 28 Lipanj, 2013, 01:23:38Citat: marac90 - 28 Lipanj, 2013, 01:22:07Jesi ti iz ZG?ma meni ne treba preko 80 nisam iz Zagreba, iz Bih sam a inace i gusi mi se vivacity i trosi previse, preko 6 litara na 100km, a sve fabricki na njemu Ocisti fergazer i propusi s kompresorom,mozes i sa pumpom za bicikl ako nemas...