Ostalo > Motocikli
Gilera MXR 125 2T
veka84sb:
--- Citat: Drnda-1 - 11 Rujan, 2009, 02:50:46 ---Ajmo ovako, koje ulje ulijevas u masinu, znaci onaj cep iznad kocnice zadnje.. jer nemogu razumiti onaj manual...
jedan lik sa 125 ccm foruma govori hipenol, u manualu pise 15w40, sada sam ostao zbunjen.. i nemogu naci u manualu, od cega je koja zica za satove , jer imam u planu staviti sat sa skutera, pa trebam nekako doci do informacija koja zica je od cega da to mogu spojiti...
--- Kraj citata ---
Moj mxr je opet rastavljen ;D mislim da ponovo sve idemo od nule ukljucujuci lakiranje rame....
1. Ulje ...moram pogledati kada dodjem kuci, jer se ne mogu sada tocno sjetiti znam samo da sam uzeo preporuceno ulje koje ide u Apriliu RS znaci Agip ali gradaciju neznam ....kada vidim kod kuce javim ti. (Inace nemoj sipati agip jer je PRESKUP)
Ulje od auta 15w40 ne preporucujem jer ce ti klizati kvacilo i mozes ga lako spaliti...
Hipenol... paaaa ne , to bi ti preporucio samo za Tomos Automatic....
Uglavnom javim ti kada provjerim kod kuce!
2. Sat.... sta da ti kazem ...Staviti sat od skutera ce ti biti jako zeznit posao pogotovo jer ti nista ne odgovara! RPM brojac ti je analogni na sajlu sa mjenjaca ,a to znaci da sa skutera ne moze ici analogni nego samo digitalni . Km/h sat ti je isto analogni ,ali konektor ti ne odgovara (ako slucajno i odgovara onda ti nece skala stimati, trebas ponovo bazdariti...)
Kazaljka temperature ti je beskorisna, jer senzor ima dugaciju vrijednost i skala ti nece nista pametno ili pouzdano pokazivati ... jedino sto mozes spojiti je pozadinsko osvjetljenje ;D
veka84sb:
Buduci da nemam kupca za svoju Gileru ,a nedam je za neke sitne pare , ponovo cu je raskomadati i jos bolje sloziti kao trkacu replicu iz 90' ...
Jos se me mogu odliuciti dali cu polirati cijelu ramu ili ne .... Satove starndardne vadim i ide samo rpm, temp i stoperica!
Bit ce posla preko zime...
vuk:
--- Citat: Drnda-1 - 11 Rujan, 2009, 02:50:46 ---ajmo ovako, koje ulje ulijevas u masinu, znaci onaj cep iznad kocnice zadnje.. jer nemogu razumiti onaj manual...
jedan lik sa 125 ccm foruma govori hipenol, u manualu pise 15w40, sada sam ostao zbunjen.. i nemogu naci u manualu, od cega je koja zica za satove , jer imam u planu staviti sat sa skutera, pa trebam nekako doci do informacija koja zica je od cega da to mogu spojiti...
--- Kraj citata ---
stavi motul transoil 10w30, litra je oko 70 kn.
veka84sb:
--- Citat: vuk - 11 Rujan, 2009, 10:38:20 ---stavi motul transoil 10w30, litra je oko 70 kn.
--- Kraj citata ---
E to sipaj ,...puno jeftinije od Agipa...
Drnda:
--- Citat: vuk - 11 Rujan, 2009, 10:38:20 ---stavi motul transoil 10w30, litra je oko 70 kn.
--- Kraj citata ---
nije mi jasno , lik koji je imao par tavih gilera mi kaze da ulijem 80w90 ulje ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju