Ostalo > Motocikli
Gilera MXR 125 2T
veka84sb:
Znaci nabavio sam Gileru MXR 125 2t 1992 stroj za neke sitne pare :headbang: eto neplanski ukazala se prilika pa ono iskoristio a i malo su mi vise skuteri dosadili ,slabo mi je postalo bez obzira na prerade....
E sada motor je u ne bas dobrom stanju ,al barem se u 2t strojcice nesta kuzim pa cu sada imati jos jednu razonodu.... Masina ne vozi ,jos neznam sta je jer nisam stigao pogledati tek sam je dovukao kuci ali to je prica za sebe....
Ako itko zna ista o tome motoru neka javi ...do sada sam otkrio da je promjer tj. dimnezije klipa iste kao na Cagiva mito moguce da je i kompletna masina ista ,jer je i snaga ,koristeni karburatori i jos kojesta sto sam vidio do sada isto.
Eto ako tko sta zna neka napise jer nema bas puno na google da sam uspio iskopati a motor nije ni tako cest ...
Iwo SR Tuono:
Bore x Stroke 56 x 50.5 mm
toliko sam ja našao
veka84sb:
Hm...jos sam u potrazi za nekim informacijama i do sada sam iskopao da je (kako mi se cini) novi Derby gpr 125 2t sa masinom ima iste dimenzije klipa ,a i nova Gilera 125 sp 2t (ne skut)...dali je to ista masina i dali djelovi odgovaraju gledao sam na katalogu dijelova od Gilere (ove nove) i po crtezima svi su dijelovi isti sto sam gledao samo nema dimenzija pa nisam 100% siguran ...za koji dan idem do servisa i prodaje Vranjic-Vuksic pa cu pokusati izvuci neke informacije ...al nekako nisu mi bas nesta tehnicki potkovani pa sumljam da ce znati odgovore na pitanja ,ali vrijedi pokusati.
vuk:
pitat će te a koji je to skuter. :icon_biggrin:,
Tiho:
--- Citat: veka84sb - 25 Srpanj, 2008, 09:29:26 ---Hm...jos sam u potrazi za nekim informacijama i do sada sam iskopao da je (kako mi se cini) novi Derby gpr 125 2t sa masinom ima iste dimenzije klipa ,a i nova Gilera 125 sp 2t (ne skut)...dali je to ista masina i dali djelovi odgovaraju gledao sam na katalogu dijelova od Gilere (ove nove) i po crtezima svi su dijelovi isti sto sam gledao samo nema dimenzija pa nisam 100% siguran ...za koji dan idem do servisa i prodaje Vranjic-Vuksic pa cu pokusati izvuci neke informacije ...al nekako nisu mi bas nesta tehnicki potkovani pa sumljam da ce znati odgovore na pitanja ,ali vrijedi pokusati.
--- Kraj citata ---
Posjedova san ja dotični motor prije 4 godine.Biži od toga.Nećeš se usrićit s time.Ja san ga kupia isto sa neispravnom mašinom.Rastavia mašinu,tu apsolutno ništa nije valjalo.Kupia san novi klip da bi nakraju odusta od ikakvih radova oko tog motora jer tu nema fušarenja,kad je u banani mašina triba sve prominit.Uspija san ga se rješit jedva,proša je par ruku nakon mene.Niko ga nije osposobia,nakraju je prodan u dijelove.
Derbi GPR 125 ima mašinu od Yamahe DT,100% sigurna informacija pošto u garaži iman jedan uništeni primjerak tog motora :laughing7:
Spominješ Cagivu Mito,nema mašina nikakve veze sa Gileron.Ima san i Cagivu Supercity 125,mašina ka u Mita.
Nemoj gledat promjer i hod klipa drugih motora...Cagiva,Gilera,Yamaha imaju promjer klipa 56mm a Honda i Aprilia 54mm.
Dijelova za Gilere imaš jako malo...ako te još šta zanima slobodno pitaj...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju