Ostalo > Motocikli

Gilera MXR 125 2T

<< < (6/8) > >>

efz:
Mogu samo rec - svaka cast na trudu i na iscrpnom izvjestaju, sretno dalje :icon_thumright: :notworthy:

Drnda:
eh... ovo mi je puno pomoglo.... mozes li mi poslikati instalacije ili ako vec imas tu sliku.. u mene su sve satrane i bez izolacije...taj zdenko, bi li on mogao nabaviti lancanike i lanac za model cx???

veka84sb:

--- Citat: Drnda-1 - 20 Kolovoz, 2009, 00:16:48 ---eh... ovo mi je puno pomoglo.... mozes li mi poslikati instalacije ili ako vec imas tu sliku.. u mene su sve satrane i bez izolacije...taj zdenko, bi li on mogao nabaviti lancanike i lanac za model cx???

--- Kraj citata ---

Za instalacije sam ti vec rekao u tvojoj temi da cu ti poslati ,a za lancanik i lanac cu pitati Zdenka...

Meni je na mojoj ostalo jos rijesiti regler jer ne puni akumlator i kilometar sat.

veka84sb:

Drnda:
ajmo ovako, koje ulje ulijevas u masinu, znaci onaj cep iznad kocnice zadnje.. jer nemogu razumiti onaj manual...
jedan lik sa 125 ccm foruma govori hipenol, u manualu pise 15w40, sada sam ostao zbunjen.. i nemogu naci u manualu, od cega je koja zica za satove , jer imam u planu staviti sat sa skutera, pa trebam nekako doci do informacija koja zica je od cega da to mogu spojiti...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju