I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
sa e36 na e30 ? isti su motori M40, mislim da bi trebala pasat.
Kaj nije najsigurnije nazvat servis i pitat? Ili na strunom forumu, a ne ovdje? Samo pitam.....Znam samo da je na mojoj alfi (isti model se radio par godina) bilo dosta promjena u tom periodu....
a na strane forume mi je iskreno jako tlaka se registrirat kad ovdje mogu sve brze..
Citat: sikirica - 21 Lipanj, 2013, 13:17:39a na strane forume mi je iskreno jako tlaka se registrirat kad ovdje mogu sve brze..PA kaj nema i HR BMW forum? Kako bilo, tamo ces sigurno dobit konkretniji odgovor (barem mislim). Ni ja ovdje ne pitam koja je mesoreznica bolja (iako ima i onih koji pitaju )
Citat: 3alfa3 - 21 Lipanj, 2013, 13:22:20Citat: sikirica - 21 Lipanj, 2013, 13:17:39a na strane forume mi je iskreno jako tlaka se registrirat kad ovdje mogu sve brze..PA kaj nema i HR BMW forum? Kako bilo, tamo ces sigurno dobit konkretniji odgovor (barem mislim). Ni ja ovdje ne pitam koja je mesoreznica bolja (iako ima i onih koji pitaju )kako se usudujes bmw e36 tj spejs satl usporedivati sa mesoreznicom !?!?
UPDATE: pumpa sa modela e36 1993 NE PAŠE na e36 1992 jedan navoj od njih 4 je drukciji, pa ne bi bas bilo sigurno ju zavit na 3 sarafa haha