Tehnički kutak > Tuning skutera
Auspuh
dino gp1:
--- Citat: hARisson - 24 Srpanj, 2008, 17:11:42 ---
A imam jedno pitanje za ekipu s foruma ; imali tko da zna di mogu kupiti Leo Vince RR spuh . po mogucnosti nov ili malo koristen ( znaci neko tko je kupio pa se zaj**** ) :D hehe i koliko para dodze . Pa da se pokusamo dogovoriti . thx_
--- Kraj citata ---
Nemaš za kupiti jer se više ne proizvodi, jedino pitaj u nekom piaggio dućanu ako možda imaju na lageru ali jako ćeš ga teško naći! Za polovni pogledaj tu na forumu a imaš i burzu...
hARisson:
ok , hvala na informaciji . raspitat cu se pa vidim sta nadjem . a jel se nije pokazao kao efikasan pa je stala proizvodnja ili ?
dino gp1:
Neznam ali šteta jer je spuh jako dobar, ja sam ga isto tražio ali ništa pa sam kupio mhr replicu!
hARisson:
koji motor vozis ? od koliko kubika ? i kako ti je se pokazao taj malossi mhr replica ? odnosno sta si imao prije njega pa imali sada velike razlike . npr : brzina konacna , start ista ?
dino gp1:
--- Citat: hARisson - 24 Srpanj, 2008, 20:06:39 ---koji motor vozis ? od koliko kubika ? i kako ti je se pokazao taj malossi mhr replica ? odnosno sta si imao prije njega pa imali sada velike razlike . npr : brzina konacna , start ista ?
--- Kraj citata ---
Imam derbi gp1 open, meni je mhr replica odličan spuh, nemogu ti reći kolika je razlika između serijale i sada sa multivarom 2000 (rolice 5.7) ,mhr replicom,kevlarom... jer sam isti dan na servisu skinuo blokade i ovo stavio!
Sada me vuče uzbrdo 70, po ravnici 99km/h (toliko mi najviše može pokazati sat na gp1) uglavnom ja sam jako zadovoljan, izvlači sve iz serijale jer je to base spuh, jedina mana mu je cijena!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju