Tehnički kutak > Tuning skutera

Auspuh

<< < (7/7)

hARisson:
ma netrebas mi nista govoriti , ime mu samo sve govori ...
samo me zanima  ono jel tko koristio nest poput Leo Vince TT ( znaci nest slicno tome ) pa da je onda stavio RR ili slicno RR-u i sta tacno pa da zna razliku . a neznam znas li kako izgleda instrument tabla od gilera runner 2004godine  .  tj , znaci ovaj motor kao sto vidis na toj maloj slicici .  ide ti ovako :

0        10      20      30      40      50      60      70      80    (90)     (100)
 l....l....l....l....l....l....l....l....l....l....l....l....l....l....l....l....l....l....l....l....l 

nadam se da sam dobro odradio ovo hehe , znaci ovo sto je  u zagradi to uopce nepise nego samo te crtice . motor mi ide sve do te zadnje crtice i cak mozda jos  2 tackice vise.  naravno ne tako lako ali uspijem nekako dogurati kada su uvjeti na cesti dobri i tak to . normala  ide do (90)   dok nisam nesto odradio na njemu nije mogao da ide  vise od jedva 85- 90 max sad normala 90 .
naravno meni neznaci to bas nesto , jer je***o te  to koliko pise ako on neide , moze pisati 200 al ako on neide jeb***t ga  ..
a ovo koliko je tacno ... hmmmm who knows XD .

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju