Tehnički kutak > Tuning skutera
Auspuh
hARisson:
citam gdje Crazy Kuree pise da s prerađenim air boxom moze ici oko ... itd.
sta znaci to tacno prerađen air box ?
ev koji mi je motor i sta trenutno ima : gilera runner , 50 ccm , 3,7 kw , valjci: malossi 3.0 g , federi : malossi žuti , auspuh : Leo Vince TT , Red sponge , to je trenutno sto imam , bit ce jos detalja i preradjivanja ali ostaje na 50 ccm uglavnom.
znaci kao sto sam vidio da pise tamo karb. 17,5 ide RR, ZX , ili Yasuni Z .
i ima jos nesto sto me zanima sto nikako ne kontam za sta sluzi : tj onaj neki trokut na karburatoru . znate na sta mislim ? zove se : PM Pro Street Reed Valve - Piaggio 50cc - 180cc i/ ima i Polini Reed Valve - Piaggio 50 - 180cc a usput evo vam i stranica pa mozete vidjeti i sami sliku od toga https://www.pmtuning.co.uk/Merchant2/merchant.mvc?Screen=CTGY&Store_Code=PT&Category_Code=001RUNNER - na ovom linku odmah ispod auspuha ...
thx
Drnda:
to ti je usis, to ti se nalazi u bloku motora, i povezano je sa karburatorom, na to ti dolaze usisne lamelice
hARisson:
znam gdje je air box , u njega se valjda stavlja red sponge ... ili ima nest skroz drugo ? e sta ima s njim da se radi? gljiva nemoze jer mi motor neradi s njom , imam previse zraka i nece da krene nikako , dok ne provjerim koja mi je dizna od gljive nema nista , al vidim da nest kaze da se moze uraditi s air boxom . ali Sta ? -.- :S
DvdAerox:
--- Citat: hARisson - 24 Srpanj, 2008, 00:25:46 ---znam gdje je air box , u njega se valjda stavlja red sponge ... ili ima nest skroz drugo ? e sta ima s njim da se radi? gljiva nemoze jer mi motor neradi s njom , imam previse zraka i nece da krene nikako , dok ne provjerim koja mi je dizna od gljive nema nista , al vidim da nest kaze da se moze uraditi s air boxom . ali Sta ? -.- :S
--- Kraj citata ---
probusis rupu, stavis cijev unutra tako da ti dovodi vise zraka a da ti motor nema zvuk ko sa gljivom, tu foru mos koristi sa karburatorima do 21mm, sa vecim je preporucena gljiva, anyway i sa tom rupom ce ti trebat veca dizna....
hARisson:
kontam ... ma mene je***e sto sam uzeo motor i imao je nest "radjeno" kao npr. valjci malossi 4.3g Leo Vince TT i vecu diznu , ali nikako da stignem da vidim koja je dizna , lik je rekao da je veca ( 74 ) ali neznam bas da je tako .
A imam jedno pitanje za ekipu s foruma ; imali tko da zna di mogu kupiti Leo Vince RR spuh . po mogucnosti nov ili malo koristen ( znaci neko tko je kupio pa se zaj**** ) :D hehe i koliko para dodze . Pa da se pokusamo dogovoriti . thx_
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju