Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
juce sam se cuo s likom za deklu trazi 100 kn i sad si razmisljam dal da uzmem plasticnu ili aluminijsku? ima obe. sta mislite koja je laksa za iskasapit a da bude fino?
da ta plasticna je s novijih modela, a ne znam ni sam malo me zeza sad ova vrucina a nutra sve kuha
Citat: anabellas - 20 Lipanj, 2013, 12:20:52da ta plasticna je s novijih modela, a ne znam ni sam malo me zeza sad ova vrucina a nutra sve kuha Aha,nisam znao da imaju plasticne dekle... A gle ja bi uzeo alu... Kak ide Sym sad?
Citat: marac90 - 20 Lipanj, 2013, 12:25:02Citat: anabellas - 20 Lipanj, 2013, 12:20:52da ta plasticna je s novijih modela, a ne znam ni sam malo me zeza sad ova vrucina a nutra sve kuha Aha,nisam znao da imaju plasticne dekle... A gle ja bi uzeo alu... Kak ide Sym sad?krajnja mi je sasvim super, po gps malo prek 80, kupio sam federe kvacila pa antonia cekam da to slozimo jer starta na 4000 o xD + to sto ga sad vrucina zeza pa kad se zgrije prijenos malo do 40 gubi na snazi
moze moze
...pa da odemo na đir po kvartu malo ak si za!
Citat: marac90 - 20 Lipanj, 2013, 12:32:52...pa da odemo na đir po kvartu malo ak si za! Pa kaj tak slabo vjerujete svojim skuterima da se samo po kvartu vozite? Onda bolje odite pjeske do neke birtije
Prvo namazat spekom da se ne ljepi
bit ce dobra za kestenje ak nis drugo