Znaći prije par dana majstor mi je stavio kit na motor. Cilindar, kilp -47mm, glava i uz to sam promjenio još i el. čok, bobinu i filter goriva. Dizna 88 na karb stavljena nova dobivena uz kit. Kaže da je karburator naštimao najbolje što je mogao. E sad kod kretanja motor malo trokira kod slabog gasa, recimo na 30-50% gasa potrebno ga je malo gasirati 2,3 puta i onda povuče kako spada. Također trokira i u vožnji kad ga lagano vozim i gasiram na recimo 50 do 70% gasa. To trokiranje mi i nije neki problem kao
iznenadno gašenje usred vožnje. Znaći nema pravila bilo kad i bilo gdje motor se ugasi usred vožnje kao da sam mu okrenio kljuć. Kao da nema struje na sviječici. Poslje tog odmah normalno upali. To mi se jućer na relacji od 5km desilo min 3puta. Pitanje Šta da gledam ili mijenjam prvo, tj gdje bi moglo biti problem. Da napomenem dok nije bio stavljen kit također sam imao problema sa paljenjem. Znaći 5 dana motor pali i vozi bez problema, 6. se neda upalit nikako, samo vergla na prazno, također kao da nema struje.
Pomoć