Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
oče past neko lakiranje,pjeskarenje plastificiranje tih stvari.....tipa arm blokovi i tak to....
napravio sam si komoru za pjeskarit pa taj dio nije problem, ali plastifikacija je, jer nemam gdje u osijeku to napravit
koliko uzimaju kod vas za plastificiranje po felgi? Iako mislim plastificirat felge, lulicu volana i vile u crno, a opruge amortizera, celjusti i volan u crveno
skoro pa đebe....meni je sad zadnje uzo za felgu i arm 70kn,dao sam mu 90 jer me sve sram bilo,stvarno dobro naprave a cjene su smiješne....felga kom. 40knarm 30knopruga amortizera 20knblokovi i dekl 60-70kntak su meni računali,i svaki put sam stvarno bio zadovoljan....
tako sam i mislio.... a jbg... plastifiranje je jeftino, ali pjeskarenje svugdje posteno naplate
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
jel se nije pricalo da su digli cijenemislim da je nenad nosio kod blaza (blazevic) i da je bilo isto 40kn po felni
sad nisam skužio dal znaš ili ne.....ali blaž i blažević ni isti lik...tj. brijem da jesu familija,ali su jedan od drugog udaljeni cca kilometar i blaž lopov pjeskari,a blažević plastificira i kod njega su dečki za 5....jeftino dobro i sve pohvale....
istina!sad zadnje nosim felgu od sp-a kod "blaža" na pjeskarenje i pitam kolko love bi uzo i lik mi kaže 150kn,doslovno sam mu isčupo felgu iz ruku i krenuo prema autu i reko nema šanse....i onda počne prodavat šprehu e e stani da se dogovorimo,ja reko 100kn je plafon i lik kaže može ali da mi neće srce di glavčina sjeda popjeskarit jer je to puno zajebancije,ja reko ni nemoraš jer se nevidi....nakraju je i srce popjeskario i uzo 100kn...lopovčine...tlak mi je na 800 bio u tom trenu....p.s. nije bio blaž gazda nek neki šonjo od radnika,još važno pita jel to od ranera felga?.....mrš mamuti...