Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR186 LC

<< < (55/92) > >>

Drnda:
tako sam i mislio.... a jbg... plastifiranje je jeftino, ali pjeskarenje svugdje posteno naplate

Laki:

--- Citat: MALES SR180r - 11 Ožujak, 2012, 21:15:49 ---skoro pa đebe....

meni je sad zadnje uzo za felgu i arm 70kn,dao sam mu 90 jer me sve sram bilo,stvarno dobro naprave a cjene su smiješne....

felga kom. 40kn
arm 30kn
opruga amortizera 20kn
blokovi i dekl 60-70kn

tak su meni računali,i svaki put sam stvarno bio zadovoljan.... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
to je stvarno smjesno, izgleda da cu se morat zaletit do zg-a

MALES SR180r:

--- Citat: Drnda-1 - 11 Ožujak, 2012, 21:37:39 ---tako sam i mislio.... a jbg... plastifiranje je jeftino, ali pjeskarenje svugdje posteno naplate

--- Kraj citata ---

istina!

sad zadnje nosim felgu od sp-a kod "blaža" na pjeskarenje i pitam kolko love bi uzo i lik mi kaže 150kn,doslovno sam mu isčupo felgu iz ruku i krenuo prema autu i reko nema šanse....i onda počne prodavat šprehu e e stani da se dogovorimo,ja reko 100kn je plafon i lik kaže može ali da mi neće srce di glavčina sjeda popjeskarit jer je to puno zajebancije,ja reko ni nemoraš jer se nevidi....nakraju je i srce  popjeskario i uzo 100kn...lopovčine...tlak mi je na 800 bio u tom trenu....

p.s. nije bio blaž gazda nek neki šonjo od radnika,još važno pita jel to od ranera felga?.....mrš mamuti... :angry7:  :icon_biggrin:

igor.sb:
jel se nije pricalo da su digli cijene

mislim da je nenad nosio kod blaza (blazevic) i da je bilo isto 40kn po felni

steeef:
ja tu kod sebe platil za 2 felge 2 fuzića i 2 opruge amortizera 120kn pjeskarenje..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju