Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR186 LC

<< < (54/92) > >>

MALES SR180r:

--- Citat: Laki - 11 Ožujak, 2012, 10:22:00 ---napravio sam si komoru za pjeskarit pa taj dio nije problem, ali plastifikacija je, jer nemam gdje u osijeku to napravit

--- Kraj citata ---

jedino da sve popjeskariš i zaletiš se do zg-a jedan dan plastificirat....kolko bi poštarinu platio tolko češ i goriva potrošit,nađi nekog 1.6-1.9D i gass xD.....a isplatilo bi se to dotjerat...... :dontknow:

Laki:
koliko uzimaju kod vas za plastificiranje po felgi? Iako mislim plastificirat felge, lulicu volana i vile u crno,  a opruge amortizera, celjusti i volan u crveno

MALES SR180r:

--- Citat: Laki - 11 Ožujak, 2012, 20:12:19 ---koliko uzimaju kod vas za plastificiranje po felgi? Iako mislim plastificirat felge, lulicu volana i vile u crno,  a opruge amortizera, celjusti i volan u crveno

--- Kraj citata ---

skoro pa đebe....

meni je sad zadnje uzo za felgu i arm 70kn,dao sam mu 90 jer me sve sram bilo,stvarno dobro naprave a cjene su smiješne....

felga kom. 40kn
arm 30kn
opruga amortizera 20kn
blokovi i dekl 60-70kn

tak su meni računali,i svaki put sam stvarno bio zadovoljan.... :icon_thumright:

Drnda:
moze li se pjeskariti i plastifcirati masinu komplet sastavljenu bez da poslije treba sve mijenjati u njoj?

steeef:
nemože drnda jer se pijesak svugdi zavuče..a i plastificira se tak da se peče u peći pa bi se rastopili semerinzi itd..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju