Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR186 LC

<< < (56/92) > >>

MALES SR180r:

--- Citat: igor.sb - 11 Ožujak, 2012, 21:54:37 ---jel se nije pricalo da su digli cijene

mislim da je nenad nosio kod blaza (blazevic) i da je bilo isto 40kn po felni

--- Kraj citata ---

sad nisam skužio dal znaš ili ne.....ali blaž i blažević ni isti lik...tj. brijem da jesu familija,ali su jedan od drugog udaljeni cca kilometar i blaž lopov pjeskari,a blažević plastificira i kod njega su dečki za 5....jeftino dobro i sve pohvale.... :icon_thumright:

igor.sb:

--- Citat: MALES SR180r - 11 Ožujak, 2012, 21:59:23 ---sad nisam skužio dal znaš ili ne.....ali blaž i blažević ni isti lik...tj. brijem da jesu familija,ali su jedan od drugog udaljeni cca kilometar i blaž lopov pjeskari,a blažević plastificira i kod njega su dečki za 5....jeftino dobro i sve pohvale.... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

znam da postoje 2 sa B, al nisam siguran koji dere a koji ne, al kao da mi ostalo negdje u glavi da je taj blazevic povecao cijene, il sam ja to pobrkao ne bitno

stef...os toliko plait i 3 fuazastera i 2 kurble :P

steeef:
ccc igoriiiina,imaš sreće da si dobar sa štefom pa ti je đabe opjeskario ;)

Laki:

--- Citat: MALES SR180r - 11 Ožujak, 2012, 21:50:57 ---istina!

sad zadnje nosim felgu od sp-a kod "blaža" na pjeskarenje i pitam kolko love bi uzo i lik mi kaže 150kn,doslovno sam mu isčupo felgu iz ruku i krenuo prema autu i reko nema šanse....i onda počne prodavat šprehu e e stani da se dogovorimo,ja reko 100kn je plafon i lik kaže može ali da mi neće srce di glavčina sjeda popjeskarit jer je to puno zajebancije,ja reko ni nemoraš jer se nevidi....nakraju je i srce  popjeskario i uzo 100kn...lopovčine...tlak mi je na 800 bio u tom trenu....

p.s. nije bio blaž gazda nek neki šonjo od radnika,još važno pita jel to od ranera felga?.....mrš mamuti... :angry7:  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
males ti neki veoma zajeban lik  :icon_biggrin:

R@kija:

--- Citat: MALES SR180r - 11 Ožujak, 2012, 21:50:57 ---istina!

sad zadnje nosim felgu od sp-a kod "blaža" na pjeskarenje i pitam kolko love bi uzo i lik mi kaže 150kn,doslovno sam mu isčupo felgu iz ruku i krenuo prema autu i reko nema šanse....i onda počne prodavat šprehu e e stani da se dogovorimo,ja reko 100kn je plafon i lik kaže može ali da mi neće srce di glavčina sjeda popjeskarit jer je to puno zajebancije,ja reko ni nemoraš jer se nevidi....nakraju je i srce  popjeskario i uzo 100kn...lopovčine...tlak mi je na 800 bio u tom trenu....

p.s. nije bio blaž gazda nek neki šonjo od radnika,još važno pita jel to od ranera felga?.....mrš mamuti... :angry7:  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

s blažom(kad je normalan) i onim mlađim dečkom se moš dogovorit i super ce napravit,al onaj stariji,žali bože truda

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju