Naime, imam apriliu sportcity 50 2T...2011 godiste...motor maltene kupio nov...zena prije mene vozila ga jedno ljeto...i to samo ljeto pa ostala u drugom stanju i prodala ga za manje od pola trzisne cjene...garaziran sve super, nikad padan, nikad nista...ono tip top motor, kupi vozi...
Ona je makla s njega blokade i rokla gore Gianeli GO, nista osim toga dodatno nije bas stavljano, znaci motor je maltene stock...
Dosad nisam bas imao u planu ga sredjivat jer opet draga ima isti takav. Al eto puklo me da ga sredim skroz maltene napravim "avion" od njega...Odma u startu kazem, nisam poznavatelj bas motora, auti mi vise leze, tako da iskreno oko motora sam za vecinu vas "laik".
Sa prijateljem sam sad nedavno pricao i koliko sam uspio pohvatat dalo bi se na to moje cudo stavit kit od 70, veci variomat, dizna, marmita kakva dobra...od gianelia ono cudo zadnje ili neznam kakav leo...
Tu sam dosao s ciljem da me i vi savjetujete, sta bi se moglo tocno stavit i od koga da jednostavno sredi se motor da bude tip top.
Odma da kazem, eto "srecom" takva je ekonomska racunica kod mene da nemoram pazit na novac, ne da ispadne da se zelim forsirat novcima ili necim takvim, al eto, odlucio sam ulozit u motor koliko god treba da napravim od njega pravu mašinu. Istina neki ce se javit i rec pa zasto onda ne kupis nesto jace...jednostavno..motor mi se izgledom svidja i zelim onaj osjecaj kad sa "50setkom" poderes sve po cesti
)
Ponavljam, samo najbolje i najkvalitetnije zelim da jednostavno motor bude "savrsenstvo"
I da, zaboravh rec...ako taj moj frend ne bude bio "sposoban" sve to sredit voljan sam nekog od vas zaposlit naravno tko zeli i ima volje da sve to lijepo sredi, naravno bit ce placeno. iz Pule sam. Hvala na citanju