Tehnički kutak > Tuning skutera

auspuh mhr replica

<< < (2/8) > >>

3alfa3:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 19 Srpanj, 2008, 16:14:02 ---replica spuh je preslab za replicu kit

--- Kraj citata ---

nije, moze to komotno radit. Isto ili bolje od base kita, a alu kit koji ima bolje hladjenje i manje muke oko zagrijavanja

Crazy Kuree:
Nije preslab radi on dosta KS na malossi sportu 10.4 ks a replica kit ide dobro i sa ZX koji je slabiji. a s tim auspuhom će taj kit dugo trajat jer neće ić u neke obrtaje kao sa nardom

dino gp1:
Na malossi stranici piše da je napravljeno jedno za drugo (te da onda mhr replica spuh daje najbolji zvuk i performanse), a ja sam čitao po forumima kako je za mhr replicu najbolji yasuni r, pa nardo... da ne pišem previše onda ide dellorto 19 i mhr replica!

SlowRider:

--- Citat: dino gp1 - 19 Srpanj, 2008, 16:39:14 ---Na malossi stranici piše da je napravljeno jedno za drugo (te da onda mhr replica spuh daje najbolji zvuk i performanse), a ja sam čitao po forumima kako je za mhr replicu najbolji yasuni r, pa nardo... da ne pišem previše onda ide dellorto 19 i mhr replica!

--- Kraj citata ---

Naravno da ce na malossi stranici pisati da je mhr replica najbolji auspuh, sigurno nece pisati da nije preporucljivo stavljati...
vidim da je zvuk bitniji od performansi  ::) ja to ne bih zrtvovao...

Crazy Kuree:
A stavi replicu auspuh pa nardo pa ćeš vidit koja razlika u snagi.. al nardo kida taj kit radi na puno obrtaja al izlači max snagu iz njega, yasuni R nekako najbolji za taj kit ne kida ga previše a ide dobro

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju