Tehnički kutak > Tuning skutera

auspuh mhr replica

<< < (8/8)

Ghoul:

--- Citat: vasso123 - 22 Srpanj, 2008, 09:47:11 ---Decko,karb se ne stela samo sa busenjem airboxa i mjenjanjem glavnih dizni

--- Kraj citata ---

Decko, znam ja stelat karb, ali se ne isplati jebat oko neceg kaj bude uskoro zamjenjeno sa boljim i vecim...ovo se slaze samo da radi da se moze doc do ducana i natrag... :drunken_smilie:

uostalom, ovo nije tema o stelanju karba za midrace kitove, sve je razjasnjeno u podforumu za servis ili faq...

vasso123:

--- Citat: Ghoul - 21 Srpanj, 2008, 13:24:01 ---ak mislis stavljat neki midrace kit tipa due+ ili replicu za pocetak dok ne skupis pare ti ne treba veci karb od 17.5, samo ga treba znat postelat...

ja sam slago due+, nardo i 17.5 i jbg, moras zrtvovat rad na nizim obrtajima da bi dobro radilo na visokim...dizna 90, jedna rupa na airboxu od 15mm i imal je dosta dobru smjesu...ewo frend je preso 1500 km u 2 mjeseca i ovaj vikend smo skidali glavu da vidimo kak je sve unutra i sve je tip top...jedino je banana na nizim obrtajima jer ne dobiva dovoljno zraka pa malo pucketa i ima slugish odaziv na gas, ali cim se digne iznad 8000 rpm radi super...

ali da, u svakom slucaju na mhr replica spuh bar ne moras mjenjat radilicu i dosta ti je 19" fergazer, bez obzira koji kit uzmes...

--- Kraj citata ---
Maledeto dio can,pogledaj sta si napiso,ti si napisao da se mora zrtvovat rad na nizim obrtajima da bi dobro radilo na visokim,znaci prakticki si napisao da se nemoze napravit da radi dobro na nizim :laughing6: :laughing6: :laughing6: :toothy12:

dino gp1:
Evo da vas pitam za mišljenje, pri montaži spuha , variomata i ostalih sitnica mi je serviser stavio diznu 60 (rekao da je to za po ljeti ok, a zimi da će 65)! Šta mislite mi je to dovoljno ili nije?

3alfa3:

--- Citat: dino gp1 - 22 Srpanj, 2008, 21:28:52 ---Evo da vas pitam za mišljenje, pri montaži spuha , variomata i ostalih sitnica mi je serviser stavio diznu 60 (rekao da je to za po ljeti ok, a zimi da će 65)! Šta mislite mi je to dovoljno ili nije?

--- Kraj citata ---

A je, to je tu negdje. Malo na donjoj granici, ali nebi smjelo biti problema. Ako primjetis da na full gasu ide losije nego na 3/4 gasa onda trebas vecu dizu

dino gp1:

--- Citat: 3alfa3 - 22 Srpanj, 2008, 23:48:44 ---A je, to je tu negdje. Malo na donjoj granici, ali nebi smjelo biti problema. Ako primjetis da na full gasu ide losije nego na 3/4 gasa onda trebas vecu dizu

--- Kraj citata ---

Ma ide super od 15 do 90, a onda mu do 99 treba malo više vremena ali to je ok!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju