Tehnički kutak > Tuning skutera
auspuh mhr replica
dino gp1:
Ej SlowRider po tebi bi onda trebao staviti malossi sport ili??? Zvuk mi je jednako bitan kao i performanse, ne želim da prdecka a niti da se svi okreću jer urla!
..::IVKULJA::..:
--- Citat: 3alfa3 - 19 Srpanj, 2008, 16:17:40 ---
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 19 Srpanj, 2008, 16:14:02 ---replica spuh je preslab za replicu kit
--- Kraj citata ---
nije, moze to komotno radit. Isto ili bolje od base kita, a alu kit koji ima bolje hladjenje i manje muke oko zagrijavanja
--- Kraj citata ---
nisam rekao da nemoze nego da je slab..frend je imao replicu kit i spuh,isao je motor solidno al kad je npr shot stavio performanse su dosta porasle
SlowRider:
--- Citat: dino gp1 - 19 Srpanj, 2008, 17:38:12 ---Ej SlowRider po tebi bi onda trebao staviti malossi sport ili??? Zvuk mi je jednako bitan kao i performanse, ne želim da prdecka a niti da se svi okreću jer urla!
--- Kraj citata ---
Stavi ti sto god hoces, zvuk ti ne odredjuje kit koliko auspuh. Jednom sam cuo mhr replicu sa spaljenom vunom u topu i zvuk je strava, cujes se u krugu od 1km.
dino gp1:
Pa da kad je shot pravi midrace auspuh kao i nardo,polini forrace dok je mhr replica više base, ali jedni govore da ide na serijalu, drugi na base, treći da je najbolja uz mhr repliku (midrace) kit jer radi najbolje na višim okretajima (10300-10800) pa da nije dobra za malossi sport!!! A neznam ni sam šta više napraviti...
kecbaya:
znam kako je to kad se cuje na 1km,ja sad opce neam vune i mogu ti rec da se cuje jos dalje haha....dobar je auspuh punim i za zvuk i za perfomanse bar meni....prijatelj mi ima zx na gp1 i ide mu dobro drugo nista nije mjenjo i ja mislim da je reko da mu ide preko 100,tako da ne znam šta želiš brzinu,zvuk ili šta.....za taj motor bi ja napravio samo ubrzanje znaci da sa 70-100 okrene u sec idi na to jebla te krajnja brzina....iskoristi fino taj lanac i zateži ga i podmaži svako cc5000km
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju