Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: MAXTV PREVARA  (Posjeta: 7208 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Bokygs

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: GS
  • Moj Skuter: DT 125
MAXTV PREVARA
« : 10 Lipanj, 2013, 17:04:19 »
UPOZORENJE!
Ako koga slučajno nazovu na telefon„agenti“ tcom-a s ponudama za MAXtv putem satelita,prekidajte ODMAH.
Tijekom razgovora im je rečeno da NE ŽELIM maxtv.
Meni su BEZ MOGA DOPUŠTENJA I SUGLASNOSTI na SVOJU samoinicijativu AKTIVIRALI maxtv sat i poslali danas prijemnik s uredno ispunjenim osobnim podatcima nositelja linije i brojem zahtjeva,te sam unesen u sustav kao platiša MaxTv.

Zovem Sluzbu za korisnike,svaki „agent“ svoju teoriju ima,u Tcentru uspijem napisati prigovor koji kazu da ce se VJEROVATNO rješit u moju korist,i to u roku od 3-6mjeseci.
Na pitanje hocu li placati NEŽELJENU USLUGU,dobio sam odgovor: „Pratite račun,ako se naplati,POKUŠAT ćemo stornirat.“

Sad imam 100 sranja s njima,i vec je dosta ljudi kod mene tako,doslovno,PREVARILO i to što rade je ILEGALNO!!!
« Zadnja izmjena: 10 Lipanj, 2013, 17:10:45 Bokygs »

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
Odg: MAXTV PREVARA
« Odgovori #1 : 10 Lipanj, 2013, 17:07:51 »
Kontaktiraj HAKOM i pozali se.
Za svaku takvu uslugu trebas potpisat ugovor, a ti nisi nista potpisao

Offline Bokygs

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #2 : 10 Lipanj, 2013, 17:14:23 »
Ma imaju neku novu foru preko koje mozes telefonski produzit/sklapat ugovore bez potpisa i ičega.
Treba im SAMO broj linije i ime nositelja (sto mogu sami vidjeti u kompu),pa zato i rade ova sranja... :angry7:

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #3 : 10 Lipanj, 2013, 17:19:28 »
Ma imaju neku novu foru preko koje mozes telefonski produzit/sklapat ugovore bez potpisa i ičega.
Treba im SAMO broj linije i ime nositelja (sto mogu sami vidjeti u kompu),pa zato i rade ova sranja... :angry7:

Nekako mi to nije vjerojatno....

Mozes ti telefonski narucit, al kad dodje djelatnik, donese ugovor na potpis.

Pa inace bi ti mogli "telefonski" prodat sve usluge koje imaju i to na max. period

Offline Bokygs

• maxi forumaš
« Odgovori #4 : 10 Lipanj, 2013, 17:26:20 »
Frend je tako produzio ugovor za max adsl,samo telefonski i nije nista potpisao.
Meni kad su ovo donijeli Hp expresom (stari je preuzeo,nije uopce gledao sto je) nije dobio NIKAKVU potvrdu (kao inace),niti je ista morao potpisati  :icon_scratch:

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #5 : 10 Lipanj, 2013, 17:26:48 »
Zovi HAKOM

Offline balki

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • idemo dalje...
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: Sportcity X50ie; X=3
  • Moja Kaciga: Nolan N80.8
  • MojSetup: Nadasve funkcionalna nakupina djelova
  • MojSpuh: Akrap
« Odgovori #6 : 10 Lipanj, 2013, 17:33:12 »

Sramota je za takve "javne i velike" firme da se srozavaju na angažiranje "vanjskih agencija" za poslove pridobivanja korisnika i naplate potraživanja. Ako sam dužan T-Comu onda želim da oni to rasprave samnom a ne neka "bezimena" lihvarski nastrojena firma registrirana u Osijeku. Nažalost svi se služe time od takvih operatera pa do Dopunskog socijalnog osiguranja. Još malo će i ovi iz Osijeka angažirati Rmpajliju Avdu koji lomi noge za proviziju od 10%...
Jedino što te čuva u takvom slučaju je zakon koji kaže da možeš jednostrano raskinuti ugovor sklopljen na daljinu u određeno periodu- to sam svojedobno našao ili u Zakonu o zaštiti potrošača ili u Zakonu o obveznim odnosima pa baci oko. Teoretski ako to ne pokreneš na vrijeme zavezat će te ugovorom pa će ti jedina opcija biti privatna parnica. (ili gledat MaxTV do isteka na silu)
Stvarni život je iluzija izazvana odmakom od tastature

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Xciting 400i
  • Moja Kaciga: SMK Hybrid
  • MojSpuh: Yasuni black ed.
« Odgovori #7 : 10 Lipanj, 2013, 17:34:17 »
bez ugovora (potpisanog) ne vidim sta ti mogu..

e sad, bilo bi fora kad bi se ovo moglo nekako naplatiti ..hm..  :icon_scratch: :toothy10:
Mi ništa ne obećavamo, i to ispunjavamo!

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #8 : 10 Lipanj, 2013, 17:35:58 »
e sad, bilo bi fora kad bi se ovo moglo nekako naplatiti ..hm..  :icon_scratch: :toothy10:

Pada mi na pamet da usluga ostane, a racuni ne dolaze  ;D

Offline balki

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • idemo dalje...
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: Sportcity X50ie; X=3
  • Moja Kaciga: Nolan N80.8
  • MojSetup: Nadasve funkcionalna nakupina djelova
  • MojSpuh: Akrap
« Odgovori #9 : 10 Lipanj, 2013, 17:38:31 »
i još nešto da dodam- sa njima se u takvim situacijama ne sklapa Ugovor kao takav nego ti kao kupac daješ zahtjev (uživo ili na daljinu online ili telefonom) a nakon xx dana taj zahtjev zapravo biva prešutno nasljeđen Ugovorom. Sve je koncipirano maximalno na njihovu ruku pa moraš biti "mačak" da bi uopće znao kako to odraditi (pismeno) i kada (prije isteka roka za otkaz ugovora sklopljenog na daljinu)...
Ako se pozoveš na dokaz (snimku koju oni imaju u svom call centru) tada ti oni objasne da "poziv može biti snimljen" (znači ne i da mora!) i da baš za tvoj poziv snimka ne postoji...
Stvarni život je iluzija izazvana odmakom od tastature

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #10 : 10 Lipanj, 2013, 17:42:36 »
i još nešto da dodam- sa njima se u takvim situacijama ne sklapa Ugovor kao takav nego ti kao kupac daješ zahtjev (uživo ili na daljinu online ili telefonom) a nakon xx dana taj zahtjev zapravo biva prešutno nasljeđen Ugovorom. Sve je koncipirano maximalno na njihovu ruku pa moraš biti "mačak" da bi uopće znao kako to odraditi (pismeno) i kada (prije isteka roka za otkaz ugovora sklopljenog na daljinu)...
Ako se pozoveš na dokaz (snimku koju oni imaju u svom call centru) tada ti oni objasne da "poziv može biti snimljen" (znači ne i da mora!) i da baš za tvoj poziv snimka ne postoji...

Ako je stvarno tako, onda je najjednstavnije poslat im e-mail sa zalbom. Sacuvas ga u slucaju da se zakomplicira.

Al nevjerojatno mi je da bi mi neko mogo naplatit neku uslugu, a da ja na to ne pristanem (pismeno)

Offline TomTomislav

• Tržnica : (+30)
  • maxi forumaš
  • Pozdrav ekipa :)
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Zasad stanka :)
  • Moja Kaciga: Airoh :)
  • MojSetup: -
  • MojSpuh: Zx :)
« Odgovori #11 : 10 Lipanj, 2013, 18:03:23 »
Svi razgovori se snjima snimaju,ja sam za produzenje ugovora tako i **potpisao**,putem telefona....Lopovi su,imam uredno trošak poziva nekih 15kn,60kn pretplata,ostalih 100kn su njihove frekvencije i pi*darije...
......

Offline [SB]Replica 180

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • iphone guru
  • Mjesto: SL.Brod
  • Moj Skuter: big bore blok
  • Moja Kaciga: hjc fg-15
  • MojSetup: 172ac
  • MojSpuh: x-tech 59
« Odgovori #12 : 10 Lipanj, 2013, 18:28:41 »
slicna shema od njih je bila za poklon bezicnog telefona! prilikom preuzimanja paketa potpises, a taj potpis vrijedi kao produzenje ugovorne obveze, na svojoj kozi sam to iskusio! samo sto sam se postedio natezanja s njima i bio obvezan godinu dana  :hello:
Replico  DIJAMANTUUUUUUUUUUU!!!!!!

Offline KEEWAY

• Tržnica : (+2)
  • forumski biciklist
  • Mjesto: Žakanje
  • Moj Skuter: Gilera Runner
  • Moja Kaciga: kineska
  • MojSetup: polini 70ccm
  • MojSpuh: Yasuni
« Odgovori #13 : 10 Lipanj, 2013, 18:31:51 »

mom susjedu jednog danas samo dosli iz t-coma postavit router za internet a susjed ima 75+ godina ni ne zna sta je kompjuter  :angry7:

Offline dachi

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • :))
  • Mjesto: Privlaka/Vk
  • Moj Skuter: Aprilia sr
  • Moja Kaciga: Streetfighter
  • MojSetup: Malossi 172...
  • MojSpuh: serijalkovic
« Odgovori #14 : 10 Lipanj, 2013, 18:56:55 »
svaki razgovor se snima,tako da ti ne mogu nista :)

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #15 : 10 Lipanj, 2013, 18:59:45 »
mom susjedu jednog danas samo dosli iz t-coma postavit router za internet a susjed ima 75+ godina ni ne zna sta je kompjuter  :angry7:

Barem sad zna sto je router  ;D

Offline sfreak

• maxi forumaš
  • Mjesto: Jadranovo
  • Moja Kaciga: Shark S800
« Odgovori #16 : 10 Lipanj, 2013, 20:35:09 »

mozda je uzeo maxtv, i za to mu treba router

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #17 : 10 Lipanj, 2013, 21:19:09 »
potpisao je prilikom preuzimanja paketa i vjerojatno je bio city express u pitanju i to ti je to  :icon_biggrin:

Offline Bokygs

• maxi forumaš
« Odgovori #18 : 10 Lipanj, 2013, 21:32:14 »

Meni kad su ovo donijeli Hp expresom (stari je preuzeo,nije uopce gledao sto je) nije dobio NIKAKVU potvrdu (kao inace),niti je ista morao potpisati  :icon_scratch:
Khm :toothy11:

Hvala na savjetima,budem proučio.
Strah me samo da me ne naguze da to ne mogu raskinuti.

Offline TomTomislav

• Tržnica : (+30)
  • maxi forumaš
  • Pozdrav ekipa :)
  • Moj Skuter: Zasad stanka :)
  • Moja Kaciga: Airoh :)
  • MojSetup: -
  • MojSpuh: Zx :)
« Odgovori #19 : 10 Lipanj, 2013, 21:57:40 »
14 dana rok imaš za raskinuti po svim zakonima,ako treba zovi svaki dan. :icon_thumright:
......