Tehnički kutak > Garaža
Moj Runner 50 SP
igor.sb:
ditecha ako mislis popravit onda ga vozi kod nekog tko je to i radio tj onaj ko zna sta radi s ditechom
ali bojim se da u brodu takvog neces nac, ne znam jel se jagi isplati s tim zajebavat, kod zdene ista stvar, nece nitko ti to radit, jer je puno zajebancije, dijelovi skupi, nema računice
AutomaticA3MS:
Znam to sve ali eto stari je bio brži nego ja. Inače čuo sam od nekog,zaboravio od koga,da si ti jedini sposoban u Brodu to odradit,ali da kao upravo kažeš nema računice i nikom se ne isplati zezat s time.
igor.sb:
zamijenio si me s nekim :toothy11:
AutomaticA3MS:
Da se javim malo, SR je prodan,nakon par dana lik me nazvao i rekao da je popravljen,jedan injektor je bio crkao i pumpa neka je bila slabija... A u Runnera mi je otišla vodena pumpa pa sam kupio novu RMSovu,to mjenjam za par dana,pa ću kupiti novi akumulator i onda ide na registraciju pa se bacam u potragu za jeftinim plastičurinama.. ;D
I da,skoro zaboravih,što da napravim da mi skuter ide manje od 50 na valjcima?
AutomaticA3MS:
Da dignem malo temu iz mrtvih..Skuter je cijelo ljeto stajao,palio sam ga nekoliko puta čisto da odradi..Trenutno sad skupljam lovu da ga odvezem u servis da mi zamjene vodenu pumpu,remen,rolice i akumulator.. To je nekih 100e,pa kad se to riješi onda sređujem vilicu i (nadam se) ide na regu..Inače planirao sam ako bude para kupit VX125 noviji tip sa mašinom od 200,od kolege pa ćemo vidjeti,ako ne ostajem na 50tki..Što se tiče vanjskog izgleda,ako nađem neke jeftine plastike kupit ću,al sad mi je najbitnije da se zamjeni vodena pumpa,da konačno oživim tog svog Runnera :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju