Tehnički kutak > Garaža

Moj Runner 50 SP

<< < (15/28) > >>

zrakoplovac:
ma te ud vilice su zivo smece,ako budem ikad radil zdravka,to prvo mjenjam  :redface:

3alfa3:

--- Citat: zrakoplovac - 29 Srpanj, 2013, 15:59:28 ---ma te ud vilice su zivo smece,ako budem ikad radil zdravka,to prvo mjenjam  :redface:

--- Kraj citata ---

Moje su bile ispravne i nakon 42.000km.
Od prvog dana su malo ostavljale masni trag na stapovima, a i imale zracnost kad bi digo prednji kraj u zrak i probao gurat naprijed nazad, al to je tak na tim vilicama

zrakoplovac:

--- Citat: 3alfa3 - 29 Srpanj, 2013, 16:01:21 ---
--- Citat: zrakoplovac - 29 Srpanj, 2013, 15:59:28 ---ma te ud vilice su zivo smece,ako budem ikad radil zdravka,to prvo mjenjam  :redface:

--- Kraj citata ---

Moje su bile ispravne i nakon 42.000km.
Od prvog dana su malo ostavljale masni trag na stapovima, a i imale zracnost kad bi digo prednji kraj u zrak i probao gurat naprijed nazad, al to je tak na tim vilicama

--- Kraj citata ---
i moje su "ispravne" nakon 17k,sa istim simptomima...a masti je izaslo van za kamion podmazat...
nego,najgore mi je kad stanem na semaforu,nabiju se dole i tak ostanu,pa kad krenem dobim kick :angry9:

AutomaticA3MS:
Sve ja vas razumijem,ali odakle mi pare za vilice? Kad nabavim para bit će nešto i to je to..
A plastike je naručio bivši vlasnik,i pričao sam s njim kaže da nisu još došle..

AutomaticA3MS:
Konačno uhvatio vremena pa da predstavim SR50 što sam kupio 21.07. Skuter 2003 godište,od prvog vlasnika,u dobrom stanju,stavljeni novi klip i cilindar,moram još vidit šta i kako. Odfurao ju stari nekom svom poznaniku što čačka oko motora,da rasklopi mašinu i vidi zašto ne pali. Ovaj veli otišlo paljenje,mada ja mislim da nije u tom stvar ali u redu..

Što se Runnera tiče,plastike nisu došle,gonim čovjeka da nabavi druge,skuter je opran parkiran i pokriven u garaži i ova sezona je za njega gotova,i dalje pali na zub,nikakvi problemi samo toči i vozi,još kad vilice zamjenim to će biti to :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju