Tehnički kutak > Garaža
Moj Runner 50 SP
AutomaticA3MS:
2007 godište,kupljen danas,od prvog vlasnika,5200 km,ide fino,fale neke plastike..
Zanima me koliko to čudo troši,karb je neki Dellortov,zna li netko promjer?
Pošto ga nisam stiskao koja mu je najveća brzina?
Koji spuh i variomat bi bili dobri za serijski cilindar?
Komentirajte..
plica-du_RunneR:
Karb ti 17.5 dellorto...a najveća brzina jbg probaj ga stisnut moj po čuki pokaze 80nekad 85
Po meni za serijalu najbolji leo vince zx + malossi multivar i skut ce ti se preporodit i ic ce mnogo brze + sjajno ubrzanje naravno ako dobro ustelas i za kraj maknes limic iz karba i diznu 64 ;D
IceMan:
--- Citat: plica-du_RunneR - 10 Lipanj, 2013, 09:57:57 ---Karb ti 17.5 dellorto...a najveća brzina jbg probaj ga stisnut moj po čuki pokaze 80nekad 85
Po meni za serijalu najbolji leo vince zx + malossi multivar i skut ce ti se preporodit i ic ce mnogo brze + sjajno ubrzanje naravno ako dobro ustelas i za kraj maknes limic iz karba i diznu 64 ;D
--- Kraj citata ---
uz to jos odgovarajuce rolice 6,3-6,5g (u multivar) a u serijski vario ti idu 4,7-5g rolice sa rezo auspuhom...
nades polovni rezo (leo vince zx,tt,rr, gianelli extra ili reverse itd.) za cca 400 kn, imas i za 300 kn na forumu nac polovni vario, stavis sve to, dizna 65 u karb, saraf smjese zavidaj do kraja i odvidaj krug ipo, skini limic sa karba, i tvđi federi na kvacilo ti idu, mozes staviti malossi bijele...
AutomaticA3MS:
Hvala na odgovorima :)
Danas sam ga potjerao,bio prijatelj iza mene,81 i moro stat :icon_biggrin:
Evo koja slika
ljubo46:
koliko si ga platio ako nije tajna...?baš mi se sviđa ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju