Tehnički kutak > Garaža
Moj Runner 50 SP
steeef:
--- Citat: 3alfa3 - 27 Srpanj, 2013, 09:49:52 ---
--- Citat: steeef - 27 Srpanj, 2013, 09:42:25 ---ako blokira kod skretanja lijevo desno onda su otišli ježajevi volana,to se događa nebitno o starosti vozila i kilometražni nego ovisno o tome kud se skuter vozi (susjed moj ima malo preko 5tkm na novoj eserki i 90% te kilometraže je napravljeno po goricama/vinogradu i prašina je pojela ležajeve tak da se volan jedva okretal)
--- Kraj citata ---
Kaj nisu lageri zasticeni?
Obicno odu ak nisu tvornicki dosta podmazani ili ako su bili pretegnuti ili premalo zategnuti
--- Kraj citata ---
jesu al nisu hermetički zatvoreni..a dok se voziš po ono sipkoj prašini kakva je to tim poljskim putevima zavuče se kud god..a ležajevi
AutomaticA3MS:
Ma volan skreće sve normalno,ali kad stisnem prema dole vilica ne propada uopće kao na mojim drugim motorima a i općenito na ostalim Runnerima,u tom je problem..
Josip-98:
blokale vilice stavi od vxr-a i vozi to su punoooo bolje vilice od ovih usd
3alfa3:
--- Citat: AutomaticA3MS - 27 Srpanj, 2013, 17:25:42 ---Ma volan skreće sve normalno,ali kad stisnem prema dole vilica ne propada uopće kao na mojim drugim motorima a i općenito na ostalim Runnerima,u tom je problem..
--- Kraj citata ---
Da se to sredit totalni mrastavljanjem vilica i kupovinom nekih dijelova, al za to ti treba i alata i vremena i znanja.
To nisu vilice za motor koje kostaju 2+ soma eura, pa ti je moj savjet da nabavis jednostavno ispravne vilice i stavis umjesto ovih.
A mozes i ove pokusat sredit ako ti se da i ako znas
[R]UNNE[R]:
.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju