Tehnički kutak > Garaža

Moj Runner 50 SP

<< < (9/28) > >>

Pulss:

--- Citat: AutomaticA3MS - 27 Srpanj, 2013, 00:19:45 ---Kupio sam ovo ulje za SR,Runner i Tomosa. Polusintetika. Nadam se da valja. ;D

--- Kraj citata ---
Odlicno  :icon_thumright:

AutomaticA3MS:
 :icon_thumright:

Samo da napomenem da sam odjavio skuter jer mu je registracija istekla,čekaju se još plastike pa ćemo vidjeti što dalje.
Na satu ima oko 270 km odkad je kod mene,nisam ga nešto puno vozio zbog murije  :(

[R]UNNE[R]:
.

steeef:
ako blokira kod skretanja lijevo desno onda su otišli ježajevi volana,to se događa nebitno o starosti vozila i kilometražni nego ovisno o tome kud se skuter vozi (susjed moj ima malo preko 5tkm na novoj eserki i 90% te kilometraže je napravljeno po goricama/vinogradu i prašina je pojela ležajeve tak da se volan jedva okretal)

3alfa3:

--- Citat: steeef - 27 Srpanj, 2013, 09:42:25 ---ako blokira kod skretanja lijevo desno onda su otišli ježajevi volana,to se događa nebitno o starosti vozila i kilometražni nego ovisno o tome kud se skuter vozi (susjed moj ima malo preko 5tkm na novoj eserki i 90% te kilometraže je napravljeno po goricama/vinogradu i prašina je pojela ležajeve tak da se volan jedva okretal)

--- Kraj citata ---

Kaj nisu lageri zasticeni?
Obicno odu ak nisu tvornicki dosta podmazani ili ako su bili pretegnuti ili premalo zategnuti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju