Eh, ovako, imam Piaggio Diesis-a, 2002 godiste, presao 21.000, zracno hladjenje, kod mene je vec 10 mjeseci a ja se tek sad odlucio na nesto malo ozbiljniji tuning. Buduci da sam talaska sto se tice tuninga, jos ucim a u ovom usranom gradu, niko ne zna dobro motor ustelati i dobar savjet dati, pa se obracam vama, drage kolege forumasi za savjete, upitao sam par ljudi za savjet, ali sto vise savjeta to bolje. Krecem sad raditi i bit ce para. Setup mi je sljedeci: Karb je 17.5 dellorto ja msm, dizna je 6.0, rolnice su 3x3 od 3g i 6g, spuh je gianelli shot v4, filter je polinijeva gljiva, radilica serijska, variomat serijski, kvacilo je ja msm polini (nisam siguran, bivsi vlasnik tako kaze, ali je to meni nesto sumnjivo), centralna opruga je serijska, federi kvacila su bijeli. Eh, kontam staviti variomat Malossi Multivar 2000, to je nesto prvo sto bih uradio i uzeo bih novu gljivu. Kakav jos prijedlog imate da uradim da bih poboljsao performanse skutera? Svaki savjet, pomoc oko odabira dijelova i stelanja tih istih mi je dobrodosla jer u ovome gradu mi nema niko da pomogne, svi su neki strucnjaci a i oni, kao ja, poooojmaaa nemaaju.
Ako je neko voljan, da mi jos dodatno pomogne, zbog radi lakse komunikacije, moze me dodati na fb profil:
http://www.facebook.com/DX2VenomLijep vam pozdrav